FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Scandal la Steaua! Becali s-a enervat și anunță: "I-am dat hârtie să plece! El a amenințat că nu mai merge în cantonament"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 19:34

Jugurtha Hamroun nu mai vrea să continue la Steaua și a amenințat că nu mai merge în al doilea cantonament al echipei.

Acesta speră să-i convingă pe cei de la club să-l lase să plece în schimbul a 2 milioane de euro.

Gigi Becali nu renunță și i-a dat o hârtie conform căreia poate pleca pentru 3 milioane de euro!

"Am înţeles că Hamroun ameninţă că nu mai vine în cantonament. I-a zis lui Meme asta.

Eu i-am dat o hârtie unui impresar: 3 milioane, asta e suma pe care o doresc pe Hamroun.

Dacă îl vând pe Hamroun, dau un milion jumătate pentru Tănase de la Viitorul. Nu cred că Gică are aşa ofertă pentru băiat", a spus Becali la Digi.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
444001919101397
Florean Andrei  •  30 Iunie 2016, 21:15

Patronii ăştia din fotbalul românesc nu vor face niciodată performanţă, pe ei nu-i interesează decât să vândă cât mai scump jucătorii. S-a dus perioada anilor 90 când fotbalul românesc făcea performanţă cu jucători formaţi în comunism !

fcsb.86
fcsb.86  •  30 Iunie 2016, 21:13

Din pacate acestia sunt genul de fotbalisti care accepta sa vina in Romania sau pe care noi ii putem aduce. Unde am mai pomenit ca un jucator aflat sub contract sa ameninte ca nu mai vine la echipa daca nu il lasa liber? L-am ascultat pe Gigi la DigiSport, foarte bine a procedat cand a spus ca prefera sa ii duca contractul la capat si sa se antreneze separat de cat sa ii faca pe plac. De data asta sunt de acord cu el!

958984520821048
Sorin Dreyer  •  01 Iulie 2016, 10:16

De ce ar ceda Becali la santajul lui Hamroun?cind l-a luat era un nimeni,juca la o echipa retrogradata. Radoi si Reghe l-au facut jucator, a ajuns sa joace si meciuri internationale, a fost vazut.si acum i s-au urcat figurile la cap?lasa-l Jiji prin tribune, sa manince seminte, dupa un singur an s-a si ajuns?.dar este dovada cea mai buna,ca multi alti fotbalisti, nu mai au dragoste pentru culorile clubului unde joaca,si maninca o piine.mercenari ***!si nu veniti sa-mi spune-ti ca are Familie si se gindeste la copii.sa-si dea cu mai putin Gel in par, si sa faca economie la fite cu masini si toale scumpe si restaurante de lux.i-a mai da-i ba *** de fotbalisti ***. Cistiga cit 10 ingineri la un loc,si cind se iscalesc,fac o cruce.Sictir golanilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează