FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Scandalagiul Petrolului a fost convocat la "naţională" şi face haz de necaz: "Măcar aici să mă pot antrena"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 16:31

Un fotbalist al Petrolului care a fost exclus din lot de ploieşteni a fost convocat de Victor Piţurcă la echipa naţională.
Ovidiu Hoban s-a certat cu directorul sportiv Marius Niculae, iar oficialii Petrolului au luat hotărîrea ca acesta să nu mai facă parte din lotul "lupilor". Fotbalistul s-a arătat surprins de convocarea sa la naţională şi face haz de necaz.

"Sincer, am fost oarecum surprins să văd că am fost convocat, după scandalul de la Petrolul. Mă bucură, evident, convocarea şi mulţumesc antrenorilor din staff-ul echipei naţionalei pentru încrederea pe care continuă să mi-o acorde.

Făcînd haz de necaz, măcar la echipa naţională să mă antrenez o săptămînă în cadru organizat, dacă la echipa de club momentan nu se poate. Nu vreau să intru acum în prea multe detalii, aştept să am o discuţie cu conducerea întîi, să văd ce au de gînd în ceea ce mă priveşte”, a declarat Hoban, conform Fanatik.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
jackyoo
jackyoo  •  02 Septembrie 2014, 06:49

jucatorii stelei sunt singurii din Romania care fac antrenament pentru simulari, au revenit expertii in simulari - drumari precum bourceanu .... logica nu si mai are rostul in fotbal, vezi arbitrii care te fura pe fatza, vezi echipe adverse ai caror jucatori munceau la CAP sau la drumuri si poduri acum cativa ani ... vezi deciziile federatiei si ligii impotriva ta, iar impotriva adversarilor doar UEFA da ordine ... e putreda casa fotbalului romanesc, e putreda si senila precum padureanu ... schimbarea nu vine doar cu inlocuirea a doi oameni din Cooperativa ... schimbarea in fotbalul romanesc o sa vina atunci cand cineva va fi in stare sa desfiinteze echipa spurcatilor ... echipa ceauseilor!

sibelius
sibelius  •  01 Septembrie 2014, 22:44
Postat de manty_one pe 01 Septembrie 2014, 19:44

dupa parerea mea Hoban e unul dintre cei mai seriosi si harnici jucatori ai Petrolului,acolo se pare ca e ceva putred...oare toate astea n-or fi pornind de la Mutu?

Hoban parea un mijlocas central bun, pana cand Pralea a inceput sa-l joace fundas central .

ovidiu1969
ovidiu1969  •  01 Septembrie 2014, 20:37

Brunetul Razvan Lucescu nu stie nimic, nu zice nimic ? De ce s-a dus chifteaua asta-n vestiar sa faca reprosuri jucatorilor ? Era treaba lui ? Am zis in repetate randuri, familia Lucescu pacaleste fotbalul (cam asa cum a facut si marele Chivu cu nationala), sunt prea umflati fata de ce performante au avut. Cand nea Mircea a antrenat Inter, n-au avut aia alta varianta de moment, oricum l-au dat afara imediat. El se bate doar cu Dinamo Kiev si cu sutele de milioane investite de Ahmetov ala. Cu asa buget si jucatori, il punem si pe Grigoras la Sahtior si tot aia este.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează