FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Scandalul continuă la Botoșani! Antrenorul e dat în judecată de jucătorul agresat: "Nu vor mai putea lucra împreună"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2017 20:06

Scandalul dintre Leo Grozavu și Cătălin Golofca merge mai departe, chiar dacă antrenorul și-a reluat momentan poziția în cadrul echipei.

Anamaria Prodan, impresarul lui Golofca, susține că jucătorul îl va da în judecată pe antrenor și spune că cei doi nu vor mai putea lucra vreodată împreună.

"Credeți că Golofca va mai putea vreodată să stea de vorbă cu Leo Grozavu după ce s-a întâmplat? Consider că trebuie să-i caut echipă. Eu am avut foarte multe discuții cu el din momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Situația e foarte dificilă. Jucătorul mi-a comunicat că va merge mai departe cu demersul în justiție dacă Leo va rămâne la club.

Eu mi-aș dori foarte mult să vorbesc cu reprezentanții clubului. Cei doi nu mai pot lucra niciodată împreună. Probabil e un caz unic în România. Golofca mi-a spus că nu-i mai poate spune nici bună ziua", a declarat impresarul lui Golofca la TV Digi Sport.

...despre gestul lui Miron care a celebrat golul marcat cu ACS Poli cu un tricou pe care scria "Alături de Leo!": "Cred că Golofca s-a simțit foarte prost după gestul lui Miron, care i-a dedicat golul lui Grozavu. A fost un gest lipsit de respect față de Golofca"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
genius
genius  •  17 Martie 2017, 21:21

Cine este Golofca? O fi vreo vedeta de care nu am auzit? Sincer, chiar este un subiect fara valoare, asa ca...

ion2010
ion2010  •  17 Martie 2017, 21:07

Fata cu salata-n cap vrea sa stea de vorba cu reprezentantii clubului din Botosani, dar, iaca, nimeni din conducerea Botosaniului nu vrea sa vorbeasca cu Ana. Pai ce-ai facut mă, nene, mă? Of of, măi măi.... Cum naiba Sfaiter SI iFTIME nu staU drepti in fata Anei sa fie certatI de d-na impresar? Ana Lugojana, ce te faci maine seara ca n-ai nici un jucator la Viitorul? ĂĂĂĂ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează