FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Scandalul pariurilor i-a apropiat pe Reghe și Șumudică: "M-a sunat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2016 03:23

Marius Șumudică a vorbit în conferința de presă dinaintea meciului de sîmbătă cu CFR Cluj, dar a evitat să dea prea multe detalii despre scandalul pariurilor.

Antrenorul Astrei a dezvăluit că după ce Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitatea că Șumudică a fost prins pariind pe meciuri din Liga 1, Laurențiu Reghecampf l-a sunat.

"Am început să am o relație foarte bună cu Reghecampf. M-a sunat să-mi propună un avocat, totul a început de cînd a apărut acest caz cu pariurile", a spus Șumudică la conferința de presă.

Citește și: Șumudică a confirmat: "Da, am avut o casă de pariuri"

Citește și: Șumudică, apărat de steliști în scandalul pariurilor: "Ar trebui să i se mai dea o șansă"

Citește și: Un fost președinte de club recunoaște: "Fotbaliștii mei jucau la pariuri și nu i-am oprit! Și Șumudică juca"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
883135188391540
Popa Corneliu  •  13 Februarie 2016, 15:10
Postat de babahuda pe 13 Februarie 2016, 13:46

=)) =)) =)) =)) Aproape o zi pe drumuri! Steliștii sînt disperați să se întoarcă în Ghencea și din cauza programului infernal de navetiști

Arena Nationala este mai central si sunt mai multi suporteri, care nu suntem pe statul de plata a lui Boroi!

babahuda
babahuda  •  13 Februarie 2016, 13:46
Postat de Popa Corneliu pe 13 Februarie 2016, 13:19

Esti angajat la burtosii de generali in MApN sau pe statul de plata a lui Talpan?

=)) =)) =)) =)) Aproape o zi pe drumuri! Steliștii sînt disperați să se întoarcă în Ghencea și din cauza programului infernal de navetiști

883135188391540
Popa Corneliu  •  13 Februarie 2016, 13:25
Postat de Peluza Steaua pe 13 Februarie 2016, 12:49

E clar că sunt frați acum amândoi pariază. Merda fecalii reghe prodanca și toții care subjugă clubul astă nenorociții naibii să se ducă în iad să sufere cum suferim din 2003 încoace.Nimeni la meci pt. toții stelisttii adevărați .În mormânt scăpam de fecalii ,un pușcăriaș infect un arbitru corupt ,argăseală și dukadam *** banilor.Doamne ajutane să scăpăm de ei mai bine mor eu numai sami văd echipă scăpătă de fecalii.Vreau fericirea tuturor steliștilor.

Am inteles ca colonelul Boroi va face plati restanta pt Peluza Sud! Oricum nu o sa-l mai convingeti pe oier sa va dea bani pentru"coregrafii", dar incercati la dl Talpan! Pupati un pic manuta si gata "sare la cap"dl colonel cu banu!! Generalii vor inapoi jucaria si pe voi va manipuleaza ca pe niste "carne de tun"!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează