FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CHIAJNA 0-1

VIDEO Fotbal doar pentru ei! Chiajna a învins Pandurii, scor 1-0, pe un stadion cu doar 19 plătitori de bilet

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 19:21

Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul de pe teren propriu, de la Severin, în fața Concordiei Chiajna, scor 0-1, în fața a doar 19 spectatori plătitori de bilet.

PANDURII - CHIAJNA 0-1 VIDEO / liveTEXT
A marcat: Raul Costin 41

Bălgrădean a dat încredere apărării ilfovene încă din minutul 7, când a scos mingea șutată sub transversală de Stana.

Băieții lui Dan Alexa au înscris unicul gol al partidei în minutul 42. Stanca l-a blocat pe Răducanu la marginea careului de 16 metri, mingea a ajuns la Raul Costin, iar acesta a trimis peste portarul și apărarea gorjenilor.

Ilfovenii puteau majora diferența în minutul 53, dar Herea n-a reușit să-l învingă pe Stanca, deși rămăsese singur cu portarul Pandurilor.

Concordia Chiajna își majorează diferența în clasament față de gorjeni, acumulând 24 de puncte după tot atâtea etape. De partea cealaltă, Pandurii ocupă locul 12, după Chiajna, cu 19 puncte.

200 de meciuri
are Concordia Chiajna în Liga 1

Echipele de start:

Pandurii: Stanca - Samson, Ene, Ilie, Bușu - Zaina, Jeffrey - Surugiu, Stana, Firțulescu - Negruț
Rezerve: Popescu, Tătaru, Negoiță, Hlistei, Pîrcălab, Trifu, Hamed

Concordia Chiajna: Bălgrădean - Feussi, Dobrosavlevici, Melinte, Fota - Serediuc, Râsdan, Costin, Grădinaru - Herea, Răducanu
Rezerve: Drăghia, Pena, Munteanu, Albu, Bejan, Alexandru, Ciobanu

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
200330753699692
Ioska Cotoz  •  20 Februarie 2017, 08:59

tribunele erau goale dar oameni de ordine se uitau catre scaunele goale.penyru a obtine licenta cluburile ar trebui sa prezinta si o chitanta ca au vadut cel putin 3000 de abonamente plus ca daca nu are un stadion corespunzator in localitatea in care acticeaza echipa sa nu mai dea licenta.

tipsy
tipsy  •  19 Februarie 2017, 21:39

Si cu toate astea ii promovati, ca "asta se cere". Meciul de rugby unde au fost cateva mii bune de oameni nu il promovati, ca "nu vinde".

1676739039261473
Iosif Boncu  •  19 Februarie 2017, 19:18

Nu înțeleg de ce federația nu pune piciorul în prag odată şi să termine cu echipele aflate în insolvență să le retrogradeze sunt echipe destule în liga doua care pot completa liga 1.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează