FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Scapă Rapid de faliment? Jucătorul care putea desfiinţa echipa a ajuns la un acord cu conducerea pentru a stinge conflictul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 01 octombrie 2014 14:13

Rapid poate scăpa de faliment! Giuleştenii au ajuns la un acord cu Octavian Abrudan, fostul fundaş al echipei, care ceruse intrarea în faliment a ”vişiniilor” pentru a-şi recupera banii pe care îi are de primit din perioada 2012/2013, cînd a evoluat în Grant.
Fundaşul are de recuperat de la gruparea giuleşteană suma de 43.000 de euro, care include restanţe salariale şi penalizări. El este dispus să renunţe la 15.000 de euro, dacă i se vor vira cei 28.000 de euro în următoarele zile.

Octavian Abrudan a negociat în mai multe rînduri cu reprezentanţii noului acţionar majoritar al clubului, Valerii Moraru, pentru cedarea creanţei sale, însă nu a ajuns la un acord cu aceştia. În consecinţă, fotbalistul a depus cerere de faliment în dosarul de insolvenţă de la Tribunalul Bucureşti al SC FC Rapid SA, societatea care administrează gruparea din Liga 1.

La termenul din 26 septembrie, avocatul jucătorului a explicat în faţa instanţei că Octavian Abrudan şi acţionarul majoritar Valerii Moraru au negociat cedarea creanţelor însă nu au ajuns la un acord. "S-a discutat în mai multe rînduri preluarea creanţei de către noul acţionar. Dînşii au propus să plătească acum 20.000 de euro, iar restul să se şteargă. Jucătorul a propus să şi fie virată acum suma de 20.000, iar restul de bani (n.r. - 23.000 de euro) s îi fie eşalonaţi. Iar dînşii nu au fost de acord", a afirmat avocatul lui Abrudan în faţa instanţei.

Judecătorul sindic a dispus părţilor să ajungă la un acord pînă la termenul din 7 noiembrie, cînd se va lua în discuţie cererea de faliment.

Sursă: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
tonyneculai
tonyneculai  •  02 Octombrie 2014, 16:35

da sa ii dea frate toti banii, dc i-au facut contract de suma "x", sa ii dea suma "x". e simplu. dc nu esti in stare sa ii dai unui om 3 lei nu ii mai face de la inceput contract de 3 lei.

vasyfin
vasyfin  •  01 Octombrie 2014, 22:35

sigur a veni Corsicanu cu cefele lui si l au amenintat pe om....

spivak
spivak  •  01 Octombrie 2014, 22:14

Nu putea Abrudan singur să decidă falimentul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează