FOTBAL  »  Superliga  »  POKER

Scenă ireală cu patroni din Liga 1 în prim-plan: "A scos un pistol și a tras! Noi am fugit pe scări"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iulie 2017 10:22

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, a povestit o scenă incredibilă la care a participat alături de Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacăului, și Gheorghe Ștefan "Pinalti", fostul patron al Ceahlăului Piatra Neamț. 

Cei trei jucau poker în momentul în care Sechelariu, de bucurie că avea royală, a scos un pistol cu gaze și a tras în sus, spre spaima celorlalți doi. 

"Eram la Dumitru Sechelariu. Mai era acolo Pinalti. Jucam poker, cu glume, șprițuri. Și la un moment dat, Dumitru a prins royală. De bucurie, a scos un pistol cu gaze și a tras în sus. Normal că noi am fugit pe scări.

El țipa după noi: «am royală, am royală!» Bine, mă, ai royală! Toată lumea a fugit pe scări. Nu a fost niciodată vreun joc pe jucători. Nu e adevărat nici că Gigi și-a pierdut mașina la un joc de poker", a povestit Porumboiu la TV Dolce Sport.

Dumitru Sechelariu a fost unul dintre cei mai controversați patroni postrevoluționari și patronul echipei FCM Bacău timp de 21 de ani, timp în care formaţia moldoveană a avut cele mai bune rezultate din istorie. Acesta a murit în februarie 2013.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ray51
ray51  •  10 Iulie 2017, 10:19

Nea Porumboiule, cunosti destul de putin despre partidele de poker de la Sechelariu. Poate nu vrei sa le spui. Pierderile au fost imense.

1124759531003435
Ion Tudor  •  09 Iulie 2017, 18:45

Dezgropati si voi mortii!...Chiar m-a miram cum de nu erati acolo langa site-urile cu rasuflate stiri, cu titluri care sa determine citirea....

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  09 Iulie 2017, 13:44

Toate "articolele "postate pe gsp se invart in jurul a cinci cuvinte. Cele cinci cuvinte adoptate sunt: incredibil, gigi, fcsb, Steaua, castiga, mai nou au adoptat si cuvantul nr.6 pe care l-au descoperit jucand FM- Wunderkind. Parafrazand putin pot sa zic ca sunt piroman, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează