FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Scenariu HALUCINANT dezvăluit în pauză! Un dinamovist convins i-ar lua locul lui Reghecampf!

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 20:59

Dumitru Dragomir a dezvăluit că noul antrenor al celor de la FCSB va fi Vasile Miriuță, în condițiile în care Reghecampf va pleca de la echipă după meciul cu CS U Craiova.

"Am auzit că Miriuță vine la Steaua! Și ce dacă e dinamovist? Dinamo are antrenor cu contract acum. Mi-a zis Viorel Păunescu de Dan Petrescu, dar eu am auzit aseară că Miriuță vine antrenor", a spus fostul președinte al Ligii Profesioniste la TV Sport ro.

 În prezent, Vasile Miriuță este antrenorul celor de la CFR Cluj. Ardelenii s-au calificat în play-off, dar din cauza faptului că nu au ieșit din insolvență, nu vor putea evolua în cupele europene.

Tehnicianul de 48 de ani a ajuns pe banca CFR-ului la începutul sezonului, după un an petrecut în Germania, la Cottbus. De-a lungul timpului, Miriuță a mai antrenat Ceahlăul Piatra Neamț, ASA Târgu Mureș și Gyor ETO FC.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  13 Mai 2017, 22:24

Oricine ar venii este mult mai bun decat Regheblat. Asta a reusit in acest campionat o contraperformanta rara. a pierdut un campionat in care nu a avut adversarui si un arbitraj favorabil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează