FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scenariu incredibil! Se pregătește revenirea lui Cristi Borcea la Dinamo: "Doar el poate salva clubul"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 13:01

Giani Kiriță, fostul jucător emblematic al lui Dinamo, consideră că singurul om capabil să redreseze echipa din "Ștefan cel Mare" este chiar fostul finanțator Cristi Borcea, afaceristul care se află acum în spatele gratiilor după condamnarea din Dosarul Transferurilor. 

"Venind la Dinamo, Negoiță s-a înconjurat de oameni neprofesioniști. S-a înconjurat de cățeluși, care zic, «da să trăiți, da, ordonați, da». Când ți s-a zis să fii profesionist că Dinamo e Dinamo, ce ai făcut? Nu vorbesc de acești cățeluși acum. Nu e o mână de fier la club, nu e nimeni care să zică «nu treci peste mine.»

Singurul om ar fi Borcea, dar nu știu dacă poate veni acum. Cristi ar fi singura soluție pentru Dinamo", a declarat Giani Kiriță în această dimineață, la TV Digi Sport. 

Cristi Borcea se află în continuare sub arest după condamnarea primită în martie 2014 în Dosarul Transferurilor. Acesta ar urma să fie eliberat în luna aprilie a anului viitor. 

Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
mosvasile
mosvasile  •  11 Noiembrie 2017, 19:46

Dintre dinamovistii bogati,Tiriac nu e cu fotbalul iar Ioan Niculae-dinamovist de mic,dupa propria sa declaratie-are echipa si necazurile lui! Fostii generalii aia de militie care dupa "revolutie" si-au facut toti firme de paza si s-au imbogatit?Dar mai mai ales,fostii securisti,care au ajuns printre cei mai bogati oameni-dintr-o tara saraca?Astia de ce nu vin?Asa ca,frati dinamovisti ,Borcea ar fi un adevarat MESIA pentru poporul dinamovist,care traieste in adanca amaraciune si umilinta-de prea mult timp! El a plecat de la Dinamo somat de noua nevestica-de atunci-Alina Vidican,care nu vedea cu ochi buni cum isi risipeste averea!Acum,a scapat de ea! Dar...Nu se stie daca in sentinta penala -de condamnare la inchisoare a lui Cristian Borcea-nu se stie daca nu cumva a primit vreo interdictie legata de activitati in fotbal-pe o perioada de timp-asa cum a primit MM! Bine, bine,ca MM nu respecta acea interdictie si e "manager" la FCSB asta e alta...ziceti-i fiecare cum vreti,dar asta nu inseamna ca se poate si la Dinamo! Becali ii are la degetul mic pe toti grangurii PSD-Dragnea si Ponta il vizitau si la inchisoare,dupa cum se lauda la televizor Becali! Dar,speranta moare ultima!Daca meschinul ala infect, chiar intentioneaza sa vinda Clubul-si nu jucatorii-da Doamne sa se intoarca Borcea! Augh!Augh!Augh!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Noiembrie 2017, 19:01
Postat de brancusi pe 11 Noiembrie 2017, 16:16

In nota comentariilor tale,capitane,adica impecabile.Permite-mi insa cateva observatii suplimentare:1)Dinamo inca produce bine la juniori,peste conditiile avute2)Negoita,pe langa o nepricepere crasa coroborata cu aroganta specifica oricarui parvenit(definitorii societatii romanesti actuale),nici nu a avut vreodata in gand sa faca vreo isprava la Dinamo,ci,in buna traditie a noului patronat sportiv romanesc, doar sa mulga una din vacile grase ale campionatului(a se citi un club mare,de traditie,un brand)3)Daca il considerati pe un personaj greu de descris in cuvinte(ca nu-l suporta nici hartia)precum Borcea drept solutia de salvare a clubului,mai bine inchideti pravalia!Nota bene,desi am o adversitate crunta fata de ceea ce a insemnat clubul Dinamo de-a lungul timpului,am avut un mare respect si pretuire fata de performantele antrenorilor si sportivilor sai.

Toata stima! Sa stii ca mi-a parut rau pentru voi aseara, din cauza ca v-a stricat Slavia petrecerea. Craiova e pe un drum bun, creste de la an la an. Si aveti acum si stadion foarte frumos. Anul asta intra si Sibiul( ca de, e echipa din Iohannisburg, n-am emotii!), zice-se ca ne vor moderniza si noua stadionul, cat de cat, ca-i daramatura actualmente. Astept ca fotbalul nostru sa treaca de perioada asta cumplita si sa-si mai revina, cat de cat. Clasa asta politica a prabusit totul in Romania.

1013981461965460
Rafael Mazilu  •  11 Noiembrie 2017, 18:53

La pușcărie cu el! Borcea și toate mizeriile din trecut și prezent să dispară din clubul Dinamo! Mama voastră de gunoaie penale și doar cu ochii la furat.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează