FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Scenariu neașteptat care s-ar afla în spatele declarațiilor lui Dan Petrescu! Mirel Rădoi vine cu o ipoteză șoc

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 21:03

Mirel Rădoi a comentat declarațiile date de Dan Petrescu după remiza dintre CFR Cluj și CSM Poli Iași, scor 1-1. Fostul antrenor și căpitan al FCSB-ului vine cu un scenariu surpriză. 

Acesta e de părere că Dan Petrescu poate avea o ofertă și ar forța să nu mai continue din vară.  "Sunt discuții la cald și nici nu știu cum să le iau. Poate Dan are vreo ofertă și din acest motiv vrea să plece, cine știe", a zis Mirel Rădoi la TV Digi Sport. 

"Mai stau 3-4 meciuri, nu cred că mai pot să continui aici. Nu sunt respectat. Poate dacă mă retrag și eu ca Becali, mă ajută și pe mine arbitrii" Dan Petrescu

...despre greșelile de arbitraj: "Au beneficiat de nişte greşeli în favoarea lor în toamnă, acum lucrurile stau diferit. Dar eu cred că balanţa asta, a greşelilor pro şi contra se echilibrează la final de campionat. E adevărat, degeaba eşti avantajat în sezonul regulat, dacă în play-off se dau decizii contra ta. Pentru că punctele contează mai mult acum", a spus Rădoi.

...despre posibila depunctare: "Care ar fi motivul? Se face plângere către club sau către persoană? Pentru că Becali nu reprezintă în niciun fel clubul. El nu mai face parte din organigrama clubului din 2000 nu ştiu cât. El nu apare nici în acte, nicăieri. Aceste acuzaţii nu stau în picioare. Am ajuns să ieşim la tv după fiecare meci, ne certăm pentru un penalty, pentru un ofsaid. Aceste lucruri nu fac o propagandă bună fotbalului".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  25 Aprilie 2018, 10:42
Postat de haideusicfr pe 25 Aprilie 2018, 09:43

Dan Petrescu nu mai suporta tara asta !

Cu excepția Clujului, desigur, unde totu-i fain...

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Aprilie 2018, 09:43

Dan Petrescu nu mai suporta tara asta !

capca1
capca1  •  24 Aprilie 2018, 22:08

Rădoi ?! Fostul mare jucător dar, acum , în ce calitate vorbește ?! Că e chibiț ! După ce-și ia BAC-ul poate să devină antrenor !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează