FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Scene condamnabile la Ovidiu! Hamroun a fost scos din minți de suporterii de la tribuna II! Ce i s-a strigat + gestul față de Tamaș făcut în fața tuturor

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2016 09:47

Jugurtha Hamroun a făcut pace cu Tamaş, iar fundaşul chiar l-a alimentat cu pase în mai multe rânduri.

"Juju" s-a dus la Gabi Tamaș după ce Chițu a egalat și a bătut palma cu acesta, deși se afla la mijlocul terenului.

A fost un gest făcut special pentru ca lumea să vadă că între cei doi nu mai este vreo problemă. 

Dar algerianul a preluat conflictul cu fanii de la tribuna a II-a, care i-au strigat "bomba" şi " ISIS" mijlocaşului, iar acesta i-a invitat la discuţii neortodoxe pe cei ce-l apostrofau.

De asemenea, la o fază care nu anunța nimic, Hamroun s-a oprit și le-a făcut semn suporterilor că nu este normal să i se strige așa ceva, fiind vizibil deranjat de acest lucru. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (30)
mvradulescu
mvradulescu  •  02 August 2016, 17:56
Postat de haideusicfr pe 01 August 2016, 22:22

nu inteleg ce vrei sa spui..inafara ca aveti cea mai *principala galerie,hei,hei* Si ? Ce-i cu asta? Si U Cluj a avut o galerie *hei,hei* si a cazut in ..C!

Chiar credeți că individul ăsta debitează în fiecare comentariu aceleași inepții ca suporter al echipei Steaua ? Eu sunt convins că e un anti-stelist fervent, care din lipsă de idei, repetă înverșunat aceeași frază care nu face altceva decât să sublinieze cantitatea neglijabilă de materie cenușie cu care l-au „dotat” părinții săi !

haideusicfr
haideusicfr  •  01 August 2016, 22:22
Postat de crotalie pe 01 August 2016, 13:06

Daca ne finanteaza nea Gigi care e om bun si a demonstrat inclusiv faptic asa cum a si promis ne constituim iar la nevoie pornim si valuri organizate. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

nu inteleg ce vrei sa spui..inafara ca aveti cea mai *principala galerie,hei,hei* Si ? Ce-i cu asta? Si U Cluj a avut o galerie *hei,hei* si a cazut in ..C!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  01 August 2016, 16:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează