FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICI

Schimb de replici între Ilie Dumitrescu şi Flavius Stoican: "Ai văzut imaginile? Cum poţi să spui asta?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 aprilie 2014 20:03

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a reacţionat după suspendarea primită azi la Comisia de Disciplină, dar a intrat într-un dialog cu Ilie Dumitrescu, fostul stelist reproşîndu-i anumite declaraţii acestuia.

"Sincer, eu mă aşteptam să primesc doar un avertisment, pentru că este prima oară. Asta e, acum plătesc. Eu mi-am cerut scuze faţă de oamenii care au venit la stadion.

Toţi cei care pun suflet, făceau ce am făcut eu. Am fost de atît sigur că acea minge a fost lovită cu mîna, altfel nu intram. Nu îneţeleg cum cineva care se afla la 2 metri nu a văzut", a spus Flavius Stoican la DigiSport

În acest moment antrenorul lui Dinamo a fost întrerupt de Ilie Dumitrescu, care se afla în platoul DigiSport.

I.D: Flavius, ai văzut imaginile, cum poţi să spui la 72 de ore de la eveniment că oricine ar fi procedat ca tine?

F.S: Nu, nu am văzut imaginile. Acum, vreţi să spuneţi că dumneavoastră nu aţi fi intrat pe teren?

I.D: Nu mi se pare normal sa spui asta, acum eu îţi dau un sfat, nu poţi să spui asta. Nu e normal aşa ceva.

F.S: Eu niciodată, indiferent de deciziile de arbitraj, nu am acuzat. Asta nu înseamnă cu eu nu sufăr, dar sufar în mine, dar totodata nu înseamnă că se va mai repeta.

I.D: Foarte bine, deja ai schimbat discursul, ăsta e motivul pentru care merg pe linia asta, pentru că am încredere în tine şi ştiu că eşti un băiat deştept. Ai demonstrat-o cu Steaua în Ghencea.

F.S: Îmi pare rău ca am greşit şi nu îmi ceream scuze în faţa suporterilor dacă nu consideram că am greşit. La fel cum îmi pare rău şi de arbitru, care nu va mai conduce nici un meci pîna la sfîrşitul sezonului.

Află cîte etape a fost suspendat Flavius Stoican!

VIDEO Scandal imens la vestiare » Flavius Stoican, aproape de bătaie cu un oficial al Petrolului: "Pe cine faci tu, mă, păcălici?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
geobull8213
geobull8213  •  03 Aprilie 2014, 15:44
Postat de truck.driver pe 02 Aprilie 2014, 19:49

cocalari la hanul cu tei?ai calcat vreodata in acel restaurant tarane?

Taran, cu toate ca nu sunt, desi nu ar fi o rusine dar comentez realitatea; Ilie este un baiat citit fata de multi din fenomen dar are momente cand se comporta ca cei din et...nia lui si din turma lui. Pacat.

madskills
madskills  •  03 Aprilie 2014, 13:51
Postat de cobra_z pe 03 Aprilie 2014, 13:46

cand vezi ca te arbitreaza o maimuta, ajungi sa te comporti ca un cimpanzeu...reactia lui stoican e provocata si normala pt un om caruia i se fura munca ( sau banii din munca ) .

esti subiectiv, ca fan al lui Dinamo, e normal. Dar am spus si mai jos: cate echipe nu patesc asta? Uite la meciul lui Real cu Barca, a intrat Martino pe teren desi se vedea clar ca faultul asupra lui Ronaldo a fost in afara careului? S-a vazut si fara reluare. Si exemplele pot continua.

cobra_z
cobra_z  •  03 Aprilie 2014, 13:46
Postat de madskills pe 03 Aprilie 2014, 13:41

in fotbalul civilizat nu vezi asemenea reactii ca ale lui Stoican. Au fost greseli enorme si impotriva unor echipe de top, dar nu am vazut antrenorii sa se comporte asa. Ii inteleg frustrarea lui Stoican, Dinamo merita victoria, dar asta nu scuza comportamentul lui. Ce a rezolvat daca a intrat pe teren? Decizia arbitrului nu se schimba. Cand tu conduci o echipa nu te comporti ca un cimpanzeu, ORICE ar fi !

cand vezi ca te arbitreaza o maimuta, ajungi sa te comporti ca un cimpanzeu...reactia lui stoican e provocata si normala pt un om caruia i se fura munca ( sau banii din munca ) .

Vezi toate comentariile (61)
Comentează