FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Schimb tare de replici între Adrian Mutu și un alt antrenor din Liga 1: "Ești de 3 minute acolo și deja vrei să mă bați?!"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 13:38

Adrian Mutu a fost prezentat oficial în funcția de antrenor al celor de la FC Voluntari și a dezvăluit conversația amuzantă avută cu fostul coleg, Adrian Neaga.

"Primul lucru pe care l-am transmis jucătorilor a fost să șteargă cu buretele ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Nu că nu ar fi făcut o treabă bună Claudiu Niculescu, care merită respectat și aplaudat. Dacă dorește să rămână în club, eu doresc să colaborez cu el. L-am dorit și când eram la Dinamo. 

La Voluntari este un proiect pe placul meu, aici avem toate condițiile. Este echipa ideală pentru un antrenor tânăr. Eu nu vreau să copiez pe nimeni. Am lucrat cu unii dintre cei mai mari antrenori din lume, dar vreau să am stilul meu", a declarat Mutu. 

Primul mesaj

Adrian Mutu și Adrian Neaga au fost colegi la FC Argeș în sezonul 1997/1998. Acum, cei doi încep în același timp cariera de antrenor, primul la Voluntari, iar fostul vârf al Stelei la ACS Poli Timișoara (Vezi detalii AICI!).

"Primul mesaj a fost al lui Adrian Neaga, că vrea să mă bată. I-am răspuns: «Ești de 3 minute la Timișoara și deja vrei să mă bați?» Îi urez baftă, până la meciul cu mine. E un val nou de antrenori. Sper să putem demonstra că avem valoare, iar cei din conducerile cluburilor să ne asigure condiții, pentru că de asta depinde tot", declarat Mutu.  

clasament play-out

clasament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
luker
luker  •  17 Aprilie 2018, 18:58

E cam gata si Voluntari. Lasa ca nu o sa le simta nimeni lipsa.

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  17 Aprilie 2018, 17:52

Da..... schimb tare de replici!! ziarist zero barat la titluri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează