FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Schimbare de președinte la un club din Liga 1: "Va fi o nouă strategie la echipă"

FOTO: Gabriel Brezeanu
FOTO: Gabriel Brezeanu

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 18:33

Radu Birlică s-a arătat încântat că a fost ales în unanimitate în fruntea lui ACS Poli la ședința Consiliului Director de astăzi. Printre primele decizii ale noului președinte se numără cooptarea în cadrul echipei a celor care au ajutat clubul în ultima perioadă.

"Decizia cu Soljici a fost luată de două săptămâni dar căutam calea să ne despărțim amiabil. Prima decizie a fost că i-am cooptat pe domnii Tornoreanu și Opria. Virgil Tornoreanu, fost jucător al Politehnicii Timișoara, e și un om de afaceri de succes, l-am investit chiar cu funcție în Consiliul Director. El e deja sponsor.

Următorul ar fi Cristea Opria, care va ocupa o funcție mai mult onorifică, de scouter al clubului, adică transferurile și tot ce înseamnă jucători se vor face prin dânsul. Mi se pare normal ca cei care au ajutat clubul să fie în club și să avem o transparență mai mare către ei", a declarat Radu Birlică, fost vicepreședinte la clubul din Banat, acum președinte.

Totuși, conform oficialului, vechile înțelegeri cu Opria rămân în picioare, iar clubul îi datorează banii oferiți de impresar în momentele grele.

"Va fi o nouă strategie cu echipa mare, care va fi comunicată în perioada de iarnă" a precizat Birlică. Acesta e încrezător că ultima promisiune va fi respectată în câteva zile și jucătorii vor primi o parte din restanțe. Sursa banilor: "nu prin contracte de împrumut, ci prin sponsorizări - publicitate. 

În altă ordine de idei clubul a primit motivarea deciziei în ”cazul Mailat” (Detalii AICI), una deloc mulțumitoare, și va decide în perioada următoare dacă se îndreaptă sau nu spre TAS.

Vezi și:  EXCLUSIV Demisie la un club din Liga 1: "Nu are rost să pun presiune pe echipă"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează