FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Schimbare de ultimă oră la Steaua » Dumitriu s-a dat la o parte: "El e antrenorul echipei după plecarea lui Rădoi"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 10:34

Țiți Dumitriu a susținut o conferință de presă în care a dezvăluit cine va fi noul antrenor principal al Stelei, după plecarea lui Mirel Rădoi.

"Eu sînt antrenor principal în acte pentru că am licența Pro. Staff-ul cu care a venit Mirel Rădoi e condus de Dică, care e antrenorul echipei. El își asumă tot ce se va întîmpla în ultimele 5 jocuri din campionatul nostru. Normal că sînt și eu implicat, dar responsabilitatea totală este a lui. Eu voi urmări jucătorii împrumutați de Steaua la diferite echipe. La mine apare că sînt antrenor doar pentru că am licența Pro.

Vreau să se accepte venirea lui Dică în fața dumneavoastră pentru că el își asumă această responsabilitate. Lui i-a transmis Mirel ștafeta. Pe mine nu mă deranjează, eu n-am nevoie de glorie sportivă. Trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a rămîne în primele 6 echipe", a spus Dumitru Dumitriu.

Decizia lui Dumitriu vine ca o surpriză și pentru Steaua, care ieri a publicat un comunicat în care-l dădea ca antrenor principal pe Țiți.

"Mirel Rădoi știe mai mult fotbal decît mulți antrenori cu licența Pro. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar așa e. Rădoi va colabora în continuare cu Steaua, ne poate ajuta" Țiți Dumitriu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
cobra_z
cobra_z  •  01 Decembrie 2015, 21:54
Postat de utraian pe 01 Decembrie 2015, 13:31

si-a primit unico prima si gata, acum aveti glas. Sunteti terci ma. nu aveti nimic si nici n-o sa aveti ptr ca sunteti prosti si lacomi. DOUA CHESTII ESENTIALE PENTRU DEZASTRU

ce faci randoame tata ?! iti facusi alt cont prin care te citezi singur ?:)) ( apropos nu trebuie sa te simti flatat ca te asociaza cineva cu *** siteului ) ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adyqip
adyqip  •  01 Decembrie 2015, 20:03
Postat de utraian pe 01 Decembrie 2015, 13:29

nu va luati dupa 0-1 cu bigi gecali, pe-ala il bat toti. In rest va rup toti, 0-3, 1-5 wtf vorba lui randoom

... mori

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Decembrie 2015, 13:38

ok, gata, nu mai plange atat. incearca sa-ti revii.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează