FOTBAL  »  Superliga  »  COMITETUL EXECUTIV FRF

Schimbare importantă decisă de Comitetul Executiv » Ajutor pentru anumiți antrenori

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 09:19

Ieri, în Comitetul Executiv al FRF, s-au luat mai multe decizii importante, printre care și acordarea unor derogări pentru antrenori.

Până acum, tehnicienii fără licență PRO, care promovau în Liga 1 cu formațiile lor, nu aveau dreptul de a rămâne "principali" și în prima divizie, punând conducerile cluburilor într-o situație delicată.

CEx a decis ieri să aplice o derogare în sensul în care antrenorii aflați într-o astfel de situație vor trebui să se înscrie și să absolve primul curs organizat pentru obținerea licenței necesare.

Dacă nu va fi admis sau nu va absolvi, antrenorul va pierde dreptul de a profesa la nivelul L1. Daniel Oprița, Juventus București, era în această situație, el fiind deja înscris la licența PRO.

Citește și: EXCLUSIV Sistemul competițional al Ligii 1 ales azi în Comitetul Executiv! Cum se va disputa noul sezon

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  28 Iunie 2017, 12:04

Porcaria asta cu musai licență PRO , a fost dată cu dedicație pentru toți ruginiții gen Țiți , Slughiță sau alți atârnători , să nu moară de foame ... Dacă-i bun omul și duce echipa în prima ligă, ce nevoie mai este de patalamaua dată de alt ratat , Rădulescu ? Translatorul Mourinho nu putea antrena nici Becaloglobus , după standardele Rădulesciene ...

robotzel
robotzel  •  28 Iunie 2017, 11:58
Postat de valentinn10 pe 28 Iunie 2017, 11:58

Mai bine ii dai licenta Pro daca a promovat o echipa , inseamna ca e bun , el a stat pe banca , nu un altul...

nu inseamna neaparat ca este bun. daca ai lot bun poti sa promovezi si daca nu faci nimic. atestarile profesionale sunt necesare in fiecare domeniu din viata de zi cu zi. de ce sa faci exceptie? un incuplat se poate apara si singur. daca reuseste sa se salveze vrei sa ii acorzi dreptul sa fie avocat?

valentinn10
valentinn10  •  28 Iunie 2017, 11:58

Mai bine ii dai licenta Pro daca a promovat o echipa , inseamna ca e bun , el a stat pe banca , nu un altul...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează