FOTBAL  »  Superliga  »  COMITETUL EXECUTIV

Schimbare radicală în Liga 1 pentru sezonul 2018-2019! Măsura a fost aprobată azi în Comitetul Executiv

Articol de GSP - Publicat luni, 30 octombrie 2017 18:20

Comitetul Executiv al FRF, de astăzi, a aprobat ca începând cu sezonul viitor niciun club cu datorii la bugetul de stat să nu mai primească licența pentru Liga 1. Astfel, echipa care nu va primi licența pentru primul eșalon va retrograda direct în Liga a 2-a.

Este vorba de o măsură pregătită mai din timp, dar care astăzi a fost introdusă oficial în regulament. 

În altă ordine de idei, în ședința Comitetului Executiv s-a discutat foarte mult și pe subiectul legat de regulamente. Din cele 65 de puncte existente în regulament, astăzi s-au discutat primele 13.

O altă noutate e că la Liga a 2-a nu va mai exista un caiet de licențiere, ci vor fi anumite condiții speciale de îndeplinit pentru a putea participa în competiție. Acestea vor fi prevăzute în ROAF.

Citește și: Selecționerul Cosmin Contra are o nouă funcție la FRF, după demisia fostului colaborator al lui Daum

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
1109193515815929
Calm Arius  •  31 Octombrie 2017, 08:07

ar mai fi...sa nu se mai faca transferuri de jucatori ...in interiorul campionatului ....in timpul competitiei...din afara pot aduce...si din ligile inferioare...dar nu ALIBEC ..ASTRA..ALIBEC FCSB...SI MULTI ALTII...NU E FAYR !!

haideusicfr
haideusicfr  •  31 Octombrie 2017, 07:47

Echipele sponsorizate din bani publici cum e? Chiar daca pe hartie nu au datorii? Ramne singura CFR-ul care e pe picioarele ei.100%. Se duce pe rapa Liga1. Platesc Primariile datoriile celorlalte.Ajunge in insolventa CFR-ul.Lege facuta in Romania .Cu portite....

stoichkov8
stoichkov8  •  30 Octombrie 2017, 20:24
Postat de id45 pe 30 Octombrie 2017, 20:06

Deci cum sar spune ... ban la ban si paduche la paduche ! Va fi un campionat numai al barosanilor , defapt in Romania ... al penalilor ! Asa au disparut echipe de traditie ... in locul lor aparand echipe gen ... Avantu , Automobilul , Solidaritatea etc ... bravo tovarasi ... acesta este rezultatul obtinut de dumneavoastra ... 0 calificari la Euro si Mondiale !!!

"echipele de traditie" tot din cauza unor penali au ajuns unde sunt. Au timp sa revina in liga1 sub alt management.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează