FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Schimbări masive la un club din Liga 1! Cinci jucători au plecat, alți 3 au venit » Care e situația lui Bawab

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 16:45

Concordia Chiajna n-a câștigat în acest sezon de Liga 1, având doar două egaluri în 8 partide. E penultima în clasament, iar Vasile Miriuță a început să facă curățenie în lot.

Toni Tipurici, Josip Zeba, Patrice Feussi, Valentin Munteanu și Virgil Drăghia se vor despărți de formația ilfoveană, anunță TV Digisport.

Chiajna nu stă pe loc iar în locul acestora vor veni alți trei fotbaliști. Este vorba despre Cristi Bud, Andrei Patache și Dan Bucșa. Pe lângă cei trei ar mai putea ajunge și Bawab, dacă acesta își va rezolva problema cu Dinamo.

Cristi Bud (32 de ani) este atacant și în acest moment este liber de contract după despărțirea de ACS Poli. Este cotat la transfermarkt.

Andrei Patache (29 de ani) este și el liber de contract după ce a plecat de la Botoșani. Fundașul dreapta e cotat la 150.000 de euro. Dan Bucșa (29 de ani) este închizător. Cota fotbalistului este în prezent de 350.000 de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Septembrie 2017, 19:07

Succes Cristi! Anul trecut pe vremea asta erai bun de Nationala. Oricum mai bun decat Andone ,desi a dat un gol interesant cu calcaiul ,i-a fost anulat. Poate ma insel ,nu-l platesc spaniolii degeaba. Cum spuneam m-as bucura daca fostul golgeter al CFR-ului si-ar reveni la forma lui .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează