FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 1-1

Schimbările făcute de Gigi Mulțescu la Astra: "Am reglat niște probleme de când am venit"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2018 22:43

 Gigi Mulțescu, 66 de ani, a obținut un punct la primul său meci de la venirea la Astra, scor 1-1, pe terenul celor de la CFR Cluj.

"E un punct important pentru moralul jucătorilor, mai ales că am jucat contra unei echipe care joacă excelent pe teren propriu, care nu prea primește gol.

Jucătorilor noștri parcă le-a fost frică în prima parte. După pauză a trebuit să reconsiderăm puțin jocul, să jucăm cu un vârf mobil. Am reușit să pasăm, să ajungem des în fața porții.

Am început cu o așezare caracteristică mie, ofensivă. Am reglat niște probleme tehnico-fizice de când am venit. Cu toate că am avut 2 interi, ei nu au avut mijloacele să destabilizeze defensiva, să creeze triunghiuri ofensive. S-a văzut absenșa lui Florentin Matei.

Nu suntem arbitru la titlu. Nu ne interesează ce fac celelalte, noi ne vedem de treaba noastră", a declarat Gigi Mulţescu la TV Telekom Sport.

Etapa a 4-a din play-off:

CSMS Iași - Viitorul 0-2
CFR - Astra 1-1
Luni, 20:45 FCSB - U Craiova

CLASAMENT:

clasamenta

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
atentu
atentu  •  09 Aprilie 2018, 11:44
Postat de balauru48 pe 08 Aprilie 2018, 23:59

ai reglat pe draq

Absolut adevărat, la orice schimbare de antrenor echipa merge din inerţie după vechile "învăţături" câteva etape, apoi se vede mâna noului venit.

randoom...___
randoom...___  •  09 Aprilie 2018, 11:40
Postat de comedy.central pe 09 Aprilie 2018, 11:07

Astra a facut numai jocurile mafiotilor ce nu trebuiau sa existe fc5b! A batut pe Dinamo cand putea sa se dea la o parte, si ar fi creat un play-off mult mai puternic decat ce este acum!. Face egal cu CFR cand nu are nicio sansa la titlu! Va pierde caraghios cu fc5b, cand va trece de doar 2-3 ori de centrul terenului... !! Punem pariu!!

deci si jucatorii vostri recunosc ca dinamo aka rusinea romaniei nu merita in playoff si tu spui ca era mai puternic playofful? ***? esti intr-un delir incredibil. cine ai vrea sa castige campionatul cand Steaua are cea mai buna echipa si cei mai scumpi jucatori? dinamo aka rusinea romaniei care nu a investiti nimica. si suporterii lui cfr recunosc ca cfr nu joaca nimica. cfr a fost ajutata de arbitrii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comedy.central
comedy.central  •  09 Aprilie 2018, 11:07
Postat de comedy.central pe 09 Aprilie 2018, 06:36

Ce schimbari!? Deaconu sa traisca sa desavarseasca circulgigist! Este evident ca tot arbitrajul lui Deaconu trage ca blatiști de la fc5b sa ia campionatul! Parca revad acum cu cfr cum au martelat tot turul pe Dinamo ca sa nu intre in play-off. Acum trag ca sa-si desavarseasca opera: gigi bulău campion! Asta nu mai e fotbal. E circ!!

Astra a facut numai jocurile mafiotilor ce nu trebuiau sa existe fc5b! A batut pe Dinamo cand putea sa se dea la o parte, si ar fi creat un play-off mult mai puternic decat ce este acum!. Face egal cu CFR cand nu are nicio sansa la titlu! Va pierde caraghios cu fc5b, cand va trece de doar 2-3 ori de centrul terenului... !! Punem pariu!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează