FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Schimbul anului în fotbalul românesc » Sînmărtean poate reveni la Steaua, dar totul depinde de Budescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2016 21:40

Constantin Budescu a refuzat oferta venită din Qatar, dar mijlocașul Astrei pare să aibă zilele numărate în România.

Fotbalistul Astrei poate ajunge în Arabia Saudită, la echipa lui Pițurcă, Al Ittihad, mai ales că giurgiuvenii cer în schimbul lui un milion de euro, o sumă infimă pentru arabi.

Totuși, Victor Pițurcă s-ar confrunta cu o problemă uriașă dacă Budescu ar accepta să vină la Al Ittihad. Antrenorul român va fi obligat să renunțe la unul dintre jucătorii străini. Cum Muntari este preferatul șeicilor, Piți va avea de ales între Sînmărtean și golgheterul echipei, anunță Pro tv.

Sînmărtean nu ar duce lipsă de oferte, prima care și-l dorește fiind chiar Steaua.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
961552927198346
Ticu Ursache  •  07 Ianuarie 2016, 11:42

Chiar nu se prinde nimeni? Astra a imprumutat bani de la piturca. Nu se intreaba nimeni, fiind vorba si de cel mai mare golan din fotbalul romanesc, ce garantie a cerut pentru acei bani? Acum se pare ca nu au sansa sa returneze banii iar miza iata e Budescu. E clar optiunea lui Budescu exista sau nu el a fost pus pe taraba de propriul club si va trebui sa plece. Golaniada patronilor continua... Pe astia ii verifica cineva daca sunt sau nu eligibili? La mijloc nu e ceapa, usturoi sunt oameni a caror competente profesionale ajung spre varful erarhiei si ajung de ocara la mana unor bisnitari...

817932361662245
Adrian Padurar  •  04 Ianuarie 2016, 06:13

Problema nu este cine si-l doreste ci care il plateste.Acel club il va avea.Steaua e o fundatura niciodata Becali nu-i va da salariul de 1 mil pe sezon asa ca vorbiti ca sa va aflati in treaba despre Steaua.

legendavisinie
legendavisinie  •  04 Ianuarie 2016, 06:12
Postat de khal_37 pe 04 Ianuarie 2016, 01:48

***, liderul rachet prorus moraru zis si ,,azuga'', alaturi de fostii utc-isti, militieni comunisti si kaghebisti de-ai casei pregatesc intoarcerea echipei lui gheorghe ghorghiu dej in liga 1 prin orice mijloace....***, cel mai titrat club de fotbal din Romania si totodata cel mai iubit.

La ce club este securistul Viorel Păunescu-Bancorex Preşedinte de onoare ? Ce echipă a câştigat campionatul României în perioada lui Dej ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează