FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Scoateți caietele și notați! Hagi a avut un puseu de filosofie pură: "Avem probleme cu religia! Să vă spun în ce aș investi dacă aș fi președintele României"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 18:30

Antrenorul Viitorului, Gică Hagi, a susținut azi o conferință de presă și a avut o serie de gânduri adânci despre situația societății românești.

"Cu religia avem probleme, așa că ne-a rămas doar sportul. Dacă și sportul dispare...Sportul, fotbalul în special, a înlocuit religia. Avem destule probleme cu religia, iar dacă mai dăm și sportul la o parte, nu cred că politicul se va simți prea confortabil. Ne trebuie sport și trebuie să-l sprijinim, altfel avem probleme mari.

Societatea și lumea au nevoie de sport. Înaintea era religia, dar nu vedeți acum: bombe și atentate. Ce facem? S-a ajuns prea departe. Ne-au rămas sportul și cultura, chestii sociale. De aceea, România este tristă, pentru că nu a investit în partea socială.

Dacă aș concura politic sau aș fi președintele României, aș investi doar în segmentele sociale, sport, educație și sănătate. Cred că m-ar vota oricine. Și în infrastructură aș investi, pentru că așa poți faci comerț. Când le ai pe astea, trăiești fericit! Formezi generații în toate segmentele și ai oamenii educați pentru ziua de mâine.

Cinci zile muncim de dimineața până seara, iar două zile trebuie să ne relaxăm, să ieșim din casă și să mergem la spectacole. Facem acest lucru sau doar dăm unul în altul? Ne certăm și am uitat de idoli în toate domeniile. Sper că o să ne schimbăm și o să fie mai bine, pentru că România este frumoasă și bogată", a spus Hagi la conferința de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
275435796128557
Marian Valeanu  •  23 Octombrie 2016, 09:52

E tare! Hagi vrea sa schimbe religia ortodoxa cu religia fotbalului unde daca a fost rege poate ajunge un Dumnezeu! Felicitari pentru fotbalistul care ai fost,felicitari pentru scoala de fotbal dar ca om ai mari deficiente.Un sfat; continua ca om de fotbal si oprestete din comentarii.Nu esti bun/

1127404653982029
Postolache George  •  23 Octombrie 2016, 09:08
Postat de Danut Popescu pe 21 Octombrie 2016, 22:38

agramatul ce sa faca? Numai fotbal stie, dar nu si ca antrenor, ca unde nu ai carte nu ai parte. Pe el l-au jecmanit aia si la hotel, de a ajuns sa-l coste intretinerea ca un hotel din Dubai, desi hotelul a ajuns de cat. I. Ce sa ceri unui fotbalist? Sa creeze inculti! Daca era putin destept nici nu deschidea gura sa se creada presedinte de tara. Crede ca lucreaza cu incultii lui din fotbal aici!?

Daca discutam despre anagramati gasesti mult mai multi in politica, asa anagramat cul îl crezi a transmis in decursul activitatii mai multa emotie decât toate parlamentele.

1819999601568911
Traian Bold  •  22 Octombrie 2016, 19:21

Respect pentru fotbalistul Hagi,dar trebuie sa se limiteze doar la fotbal...........la altceva sa-i lase pe altii care au habar.Trebuie sa apreciem bunele intentii dar nu e suficient.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează