FOTBAL  »  Superliga  »  PELUZA SUD

Scrisoare tăioasă a Peluzei Sud la adresa celor de la MApN! 6 întrebări la care fanii așteaptă răspuns

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 ianuarie 2017 19:12

Suporterii Stelei de la Peluza Sud nu mai au răbdare și cer lămuriri cu privire la scandalul dintre Gigi Becali și Armată.

Au trimis o scrisoare celor de la MApN pentru a face lumină în acest caz. Pun mai multe întrebări la care așteaptă răspuns în cel mai scurt timp.

”Prin faptul că Ministerul nu a emis niciun comunicat își atrage o imagine negativă, creând senzația că este complice și ascunde adevărul”, susțin suporterii de la Peluza Sud.

Întrebările celor de la Peluza Sud:

- De ce s-a ajuns în situația de față?
- Cine sunt responsabili pentru situația creată?
- În baza cărei evaluări evaluări s-a stabilit în 2003 că domnului Gigi Becali îi revin 51% din acțiuni?
- De ce Ministerul Apărări nu a emis niciun comunicat oficial legat de emblemă, palmares, culori?
- Dacă Steaua nu avea și nu are valoare, de ce George Becali a ales să împrumute acest club cu bani?
- Care sunt planurile pe termen scurt, mediu și lung ale Ministerului Apărării Naționale privind organizarea și funcționarea secției de fotbal din cadrul CSA Steaua?

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
noelstoica
noelstoica  •  29 Ianuarie 2017, 14:21
Postat de alex_1973 pe 29 Ianuarie 2017, 11:26

Ce penibil ești cu suporterii rapidisti și dinamovisti care au stat cuminți pe bani patronilor .Ce suporter ești care nu iei nici o atitudine așteptând sa se desființeze echipa în cazul rapidistilor și sa te scalzi în mediocritate în cazul dinamovistilor.?Penibil.

Voi ati sabotat echipa pt. ca vi s-a inchis robinetul! Oriunde in provincie echipa asta juca cu suporteri

alex_1973
alex_1973  •  29 Ianuarie 2017, 11:26
Postat de noelstoica pe 29 Ianuarie 2017, 09:54

***r, mase de manevra! care ar fi trebuit sa ia lectii de la rivalii rapidisti, dinamovisti ce inseamna sa fi suporter adevarat! Daca nu il suporta pe Becali nu recunosc echipa! Sa ne imaginam ca suporterii lui AC Milan nu mai recunosc echipa pt. ca s-au suparat pe Berlusconi e.t.c!

Ce penibil ești cu suporterii rapidisti și dinamovisti care au stat cuminți pe bani patronilor .Ce suporter ești care nu iei nici o atitudine așteptând sa se desființeze echipa în cazul rapidistilor și sa te scalzi în mediocritate în cazul dinamovistilor.?Penibil.

alex_1973
alex_1973  •  29 Ianuarie 2017, 11:21

Nu înțeleg cine își atribuie rolul de a pune aceste întrebări din Peluza Sud?La 90%din aceste întrebări au venit răspunsurile din ancheta GSP.Chiar atât de îngust la minte este ecest individ sa I se repete aceste raspunsuri?Sau probabil cea mai plauzibila varianta este ca tot oamenii ciobanului se ascund și pun aceste întrebări penibile la care toată tara știe raspunsurile.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează