FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Se anunță un nou scandal uriaș în fotbalul românesc » Comitetul Executiv a aprobat regula pentru care Burleanu a fost amenințat că va fi dat în judecată

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 16:31

Astăzi, Comitetul Executiv al FRF a votat o nouă lege care poate naște scandal în Liga 1.

Comitetul Executiv a votat regula care obligă cluburile din Liga 1 să investească 10% din sumele primite după transferuri către centrele de copii și juniori. Dacă cluburile nu dovedesc că au investit acești bani, suma va ajunge în conturile Federației.

Astfel, FRF va fi obligată să investească banii primiți către centrele de juniori.

Gigi Becali este unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai acestei reguli, anunțând că îl va da în judecată pe Burleanu.

"Nu e normal. E lipsă de inteligență. Mă obligă să le dau niște bani. Și mulți vor vedea că sunt sclavii lor. E de ajuns că mă pun să joc cu un jucător de sub 21 de ani. 

Se cred pe tarlaua lui Ceaușescu. Sunt securiști! Nu au minte, cum să facă așa ceva? Dacă nu faci așa, te amendează și tot te obligă să le dai banii. Dacă nu le dai banii, te bagă în comisie și te exclud.

Sunt niște aberații. Nu înțeleg cum vor să facă asta. Îi dăm în judecată dacă fac asta. E evaziune fiscală! E dublă impozitare" Gigi Becali, ieri, la TV Digi Sport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
1636051316609667
Tatar Domnica  •  24 Octombrie 2016, 22:12

Scandal este doar în. ..capul vostru ***!Zăpăciți și *** vostru,,patron,,-cioban s-a obișnuit sa calce toate legile în picioare!Cred ca ar fi bine sa-si rezerve un pat cu vedere spre curtea interioara de la Poarta Alba!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

197510300689378
Dan Daniel  •  24 Octombrie 2016, 22:04
Postat de lecram55 pe 24 Octombrie 2016, 18:06

Dacă păstorul nu e de acord își poate face Liga lui, Liga Țigaie ...

cati bani se dau la juniorii de la dinamo ??? mai bine taceti daca nu stiti

197510300689378
Dan Daniel  •  24 Octombrie 2016, 22:02
Postat de grandetorito pe 24 Octombrie 2016, 18:42

Tocmai asta spun si eu... Daca in primul caz a fost vorba de taxe la stat, acum o sa fie vorba si de taxe la stat si de taxe la FRF. Un motiv in plus pt sarlatani de a face manevre. Nu poti obliga un club sa investeasca banii lui in ce vrei tu, ca federatie! Obliga-i sa aiba echipa de tineret, obliga-i sa aiba stadion propriu, obliga-i sa aiba echipe de juniori si organizeaza un campionat intern... cu astea sun de acord! Dar nu le spune lor ce sa faca cu banii lor!

asa cum se investeste la dinamo . ca le cere bani si de sosete la parinti ,daca nu stiti mai bine taceti

Vezi toate comentariile (43)
Comentează