FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Se anunţă vremuri grele pentru Astra » Un fotbalist de bază a confirmat că vrea să plece!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 17:39

Titular indiscutabil în poarta Astrei în ultimele sezoane, Silviu Lung jr. susţine că îşi doreşte ca, cel târziu la vară, să plece de la giurgiuveni.

"Mereu au fost discuții, cu mine, cu oficialii clubului, dar până la urmă s-a decis că cel mai bine este ca eu să rămân la Astra. Mai am contract cu un an și jumătate, dar poate la vară, cel târziu, dacă vine o ofertă bună, mi-ar plăcea să fac pasul următor", a spus goalkeeperul de 27 de ani la TV Dolce Sport.

De portarul Astrei s-a interesat liderul din Belgia, FC Bruges, după cum a dezvăluit în urmă cu câteva zile Mircea Rednic, antrenorul lui Mouscron.

Silviu Lung jr. a fost transferat de Astra în 2011, de la Universitatea Craiova şi a fost unul dintre cei importanți jucători ai campioanei, atât în drumul către primul titlu din istorie, cât și în Europa League, acolo unde giurgiuvenii au obținut calificarea în primăvara europeană.

2.300.000 €este cota lui Silviu Lung jr. pe site-ul transfermarkt.com. Goalkeeperul a evoluat în 29 de meciuri ale Astrei în acest sezon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
antalmihai
antalmihai  •  26 Ianuarie 2017, 19:47

ma gindesc ca merge gratis, sau banii merg la mititelu, cum ar fi normal,altfel , oricum si pe astia i ia gaia!sau poate domn sumi, vrei bani pe un jucator ,,furat" !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează