FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-1

Se cere la Euro! Prestație fabuloasă a lui Niță în Derby de România » 4 intervenții de Champions League care au ținut-o pe Steaua în meci

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 23:32

Florin Niță a avut o zi de grație în confruntarea cu Dinamo, scor 1-1, și i-a exasperat pe rivali cu paradele sale.

Goalkeeperul Stelei s-a remarcat în primele minute după reușita de 1-0 a lui Hamroun. Mingea deviată de Tamaș a ajuns în colțul careului mic la Rotariu, însă Niță a intervenit formidabil, deși era deja căzut și s-a târât efectiv spre balon (12).

A urmat o nouă intervenție senzațională în minutul 19, când a rămas singur cu Essombe, blocând șutul vârfului dinamovist. În partea secundă, același Niță a respins în transversală o ”torpilă” trimisă de Bicfalvi (63). Chiar înainte de golul de 1-1, portarul Stelei a intervenit spectaculos la o lovitură liberă bătută de Bicfalvi lângă stâlpul din dreapta porții lui Niță.

8 este nota primită de Niță în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, cea mai mare din Derby

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
1493830390941497
Petre Manole  •  07 Martie 2016, 09:41
Postat de balauru48 pe 07 Martie 2016, 00:10

dar care e derby-ul Romaniei dupa mintea ta? rapid-calarasi?

"Derby de România" e o sintagmă *** consacrată de nişte ziarişti-cocalari şi pe care nici măcar publicul semidoct al fotbalului nu a asimilat-o. Dar jurnaloizii noştri tot îi dau cu ea înainte, ca şi cu "Naţional Arena", altă monstruozitate lingvistică. Derby-ul României - ăsta da, e Dinamo-Steaua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladutz13
vladutz13  •  07 Martie 2016, 09:08
Postat de dinamo_fan pe 07 Martie 2016, 01:23

Essombe a fost bivol si a tras fix in el. nu e nimic formidabil acolo. in rest da, a avut cateva parade de senzatie. SI Cerni a avut cateva, una chiar la penultima faza.

Corect si Cerniauskas e in forma, dar nu e roman :). Nita are un progres incredibil. Mi-aduc aminte si acum cat de mediocru era la Chiajna, a venit la Steaua, a stat rezerva chiar si la Cojocaru si totusi a continuat sa progreseze. E total surprinzator... si el impreuna cu Stanciu au dat titlul Stelei anul trecut, l-au bagat pe teren in ultimele 3-4 meciuri si au disparut gafele lui Cojocaru. Eu zic ca se bate indiscutabil cu Silviu Lung pt al 3-lea loc de portar (Care oricum e doar simbolic)

bvd_magheru
bvd_magheru  •  07 Martie 2016, 01:38

Asta si cu bilklavi au fost cei mai buni de pe teren .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează