FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA 1-2

Se complică ecuația play-off-ului pentru olteni: "Avem cel mai greu program"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 22:29

Gheorghe Mulțescu susține că CS U Craiova ar fi putut obține mai mult din meciul cu Steaua, pierdut cu scorul de 1-2, și a analizat șansele oltenilor de a prinde un loc de play-off.

"Cred ca puteam să obținem mai mult, meritam. În prima repriză am dominat, am primit un gol stupid.  A venit contrar jocului. Și al doilea gol a fost stupid, n-am înțeles prea bine ce s-a întâmplat. Meritam mai mult.

Nu e vina lui Zlatinski, au ratat penalty-uri jucători mult mai mari ca el.

Putea fi 1-0 pentru noi, din păcate nu am reușit să materializăm momentele bune pe care le-am avut. Am emoții cu play-off-ul, nimic nu e jucat. Avem cel mai greu program, nu putem sa fim liniștiți până când nu suntem matematic acolo. Trebuie să luăm un punct cu Dinamo ca sa fim matematic în play-off", a spus antrenorul Craiovei la TV Digi Sport.

În ultimele două meciuri din sezonul regulat, CS U Craiova întâlnește în deplasare Dinamo și Gaz Metan pe teren propriu. Oltenii sunt pe locul al treilea, la cinci puncte în spatele Stelei și la două în fața celor de la Gaz Metan.

"Am ratat un penalty, iar ei ne-au dat gol imediat după. Ne-am mobilizat la pauză, am intrat mai agresivi în teren. Suntem supăraţi, nu mai contează nimic. Îmi pare rău pentru public şi pentru noi că nu ne-am asigurat prezenţa în play-off. Nu se ştie încă nimic. Trebuie să câştigăm la Dinamo. Nu suntem supăraţi pe Zlatinski. El va bate şi următoarele penalty-uri" Andrei Ivan la TV Dolce Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
698882196889323
Mario Dinu  •  19 Februarie 2017, 09:06

Craiova nu are stofa de fotbal, nu inca, era de prevazut ca nu va castiga mai mult de un punct. Nu este pretendenta de primele locuri sau sa se bata pentru locul doi, mi-e teama ca la un moment dat Viitorul o sa le faciliteze campionatul celor de la ....FCSB. Acum vom vedea cat de corect este D-ul Hagi.

observator_federal
observator_federal  •  19 Februarie 2017, 09:02
Postat de pedro_nr1 pe 18 Februarie 2017, 22:53

cum mai prazarule de ivan, nu ai dat gol ???? vezi ca vine alt prazar, ovidiu si te ridica in slavi mai ceva ca ronaldo si messi :) ...

Pai ar fi putut Ivan sa execute penaltyul pe care l-a obtinut... Voiai sa ti-l dedice? O fi obosit la cat s-a distrat cu aprigii fundasi si mijocasi (dur jocul FCSB). Zi mersi ca - vorba lui Tamas - v-a ajutat Dumnezeu.

corsair83
corsair83  •  19 Februarie 2017, 08:58

M-am convins si cu Craiova- e praf , nu are forta sa castige campionatul desi imi doream mai bine sa ia ei titlul daca pt Dinamo este imposibil. Cand a avut de demonstrat ca este echipa puternica care se bate la titlu venea cate o bomba - infrangere la Iasi, apoi la Botosani, acum FCSB acasa. E si ea acolo in primele 4 dar nu arata constanta ca cei de la Viitoru. Singura care poate lua titlul in afara de FCSB este Viitoru lu Hagi bineinteles daca isi doresc acest lucru. Stim cu totii toata seria fantastica a Viitorului dispare fara nici un indiciu doar la meciurile cu FCSB

Vezi toate comentariile (13)
Comentează