FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Se confirmă mutarea! Rednic, la o zi de preluarea unui nou club din Liga 1! Lovitură pentru Dinamo » Prima reacţie a tehnicianului

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2016 11:20

Narcis Răducan a confirmat dorința de a-l aduce pe Mircea Rednic la Pandurii și anunță că în cazul în care românul va refuza, are 3 variante din străinătate.

"E prima opțiune Mircea Rednic. Am fost surprinși de plecarea lui Edi. Avem și câteva variante de rezerve. Am 3-4 piste dacă Rednic va refuza.

Lienen nu poate veni. Avem câteva variante de rezervă din prima ligă din Olanda, unul din Germania și un italian. Până mâine Rednic ne dă un răspuns.

Transferul depinde de ambele părți. Vedem ce vom face. Să știți că variantele din străinătate sunt foarte bune", a zis Narcis Răducan la Digi.

Ce zice Rednic:

"Trebuie să le dau un răspuns cât mai repede. Până diseară îi anunț. Ținând cont că joacă în cupele europene, îi mulțumesc lui Narcis că s-a gândit la mine. Mă surprinde că Pandurii poate oferi mai mulți bani decât Dinamo.

De la națională nu m-a contactat nimeni. Va exista o clauză la Pandurii dacă vine vreo ofertă de afară sau de la națională să pot pleca. Nu am cum să iau jucători de la Dinamo, sunt sub contract. Ei au un lot, o strategie, cu foarte mulți tineri". 

299 meciuripentru 8 echipe a strâns Mircea Rednic în Liga 1 

Citește și: Bomba verii în Liga 1! Mircea Rednic, dorit de o echipă cu pretenții din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Iunie 2016, 15:16

Nu vreau sa comentez de Rednic nimic, nu are rost, insa nu pot sa nu remarc cum citeam ieri ca Narcis Răducan impreuna cu Iordanescu jr. au venit la Voluntari. Acum vad ca acelasi Narcis negociaza pentru......Pandurii. Sa fie manager la 2 formatii in acelasi timp cumva? Nu, nu imi imaginez eu ca e in stare gsp sa scrie "neadevaruri", nu pot sa ma gandesc la asa ceva, ei sunt simbolul corectitudinii, inteligentei, cinstei, in presa romaneasca. Ca sa nu mai vorbim ca acolo sunt numai intelectuali rafinati ......

cobra_z
cobra_z  •  23 Iunie 2016, 14:48

are dreptate Rednic...la Dinamo se doreste doar reconstructie cu tineri, nu performanta...pe de o parte apreciez consecventa in gandire a lui negoita, pe de alta stau si ma intreb daca va iesi vreodata din vartejul reconstructiei si va dori performanta...un lucru e clar : azi el nu vrea performanta , vrea sa creasca o echipa pe care sa o vanda (dar cui fara rezultate ?!!)...viitorul a avut rezultate fiindca a intrat in cooperativa fcsb, dar dinamo va ramane mereu cu astfel de achizitii si planuri financiare sub locul 5

mariuss72
mariuss72  •  23 Iunie 2016, 13:24
Postat de adianghelescu pe 23 Iunie 2016, 13:21

stai linistit ca nu trebuie sa intelegi tu ***

El e mai prostut dar nu e baiat rau.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează