FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA 2-3

Se confirmă » Steaua îşi mai pierde un jucător: "Îl vrem neapărat! Vom începe negocierile"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 12:51

Steaua riscă să mai piardă un titular! După ce s-a despărţit deja de Ciprian Tătăruşanu, Florin Gardoş sau Mihai Pintilii, campioana României e pe cale să rămînă şi fără Lukasz Szukala.
Laurenţiu Reghecampf, fostul tehnician al Stelei, în acest moment la Al Hilal, a confirmat interesul pentru fundaşul polonez, aflat în ultimul an de contract.

"Eu mi-aş dori să-l iau pe Lukasz indiferent dacă el semnează o prelungire cu Steaua. Nu ar fi nici o problemă. Pentru mine nu ar fi asta o dificultate, deoarece este un jucător pe care îl cunosc foarte bine şi, dacă voi avea nevoie de un fotbalist pe postul său, atunci nu voi ezita să-l iau, indiferent dacă are sau nu un contract.

Am veni să tratăm cu Steaua, în felul ăsta eu m-aş bucura şi pentru că aş ajuta clubul. Eu am vorbit cu Lukasz, i-am spus că este major şi că el este cel care va decide. Vom vedea la vară ce se va întîmpla, el trebuie să se hotărască. Dar eu m-aş bucura şi ca el să semneze un nou contract cu Steaua, deoarece este unul dintre cei mai importanţi jucători", a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

2,5 milioane de euro este cota lui Szukala, conform transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
andytheblue
andytheblue  •  14 Octombrie 2014, 00:48

Campioni am fost campioni vom fi pana vom muri Steaua BUcuresti !!!!!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  14 Octombrie 2014, 00:41

Campioni am fost campioni vom fi pana vom muri Steaua BUcuresti !!!!!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  14 Octombrie 2014, 00:36

Campioni am fost campioni vom fi pana vom muri Steaua BUcuresti !!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează