FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Se desparte cu surle şi trîmbiţe de Rapid: "Refuză să-mi dea banii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 10:57

Rapidul se află în cea mai proastă perioadă a existenţei sale, iar pe lîngă statutul de "lanternă roşie" pe care o are în Liga 1, echipa are probleme şi cu jucătorii.
Conducerea giuleşteană doreşte să se despartă de Andrei Ciolacu, dar jucătorul e nemulţumit de partea financiară pe care clubul i-o oferă.

"Nu am reziliat contractul. Eu chiar am cerut mai puţin decît am de luat şi refuză să îmi dea. Adevărul este că ei îmi oferă mai puţin decît am de luat şi de aceea nu ne-am înţeles pînă acum.  Eu sper să ne înţelegem amiabil şi chiar este păcat că s-a ajuns aici.

Inclusiv în vară am înţeles că au fost nişte oferte pentru mine, au refuzat. Nu înţeleg această strategie. Îmi pare rău că se termină aşa perioada mea la Rapid. Asta este, poate pe viitor mă voi intoarce", a spus Andrei Ciolacu la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
alin_sav
alin_sav  •  18 Decembrie 2014, 09:31

Are dreptate sa-si ceara drepturile, nu poate juca pe degeaba si cand pleaca sa renunte la tot ca asa au chef patronasii astia ...

spivak
spivak  •  17 Decembrie 2014, 19:09

”Cu surle şi trâmbiţe” ???

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  17 Decembrie 2014, 18:52

Copil prost. Ce departe ești de rapidiștii adevărați...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează