FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CRAIOVA 2-0

Se dezbină vestiarul? Budescu, pus la punct de liderul de la FCSB: "Nu e normal!"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 11:16

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB, a vorbit după meciul cu CSU Craiova, 2-0, despre situația de la formația roș-albastră.

Tănase a declarat că nu crede că este normal ca Budescu să fie supărat că a fost schimbat de antrenorul Nicolae Dică.

"Toți trebuie să acceptăm deciziile luate de antrenor. Trebuie să ne facem treaba atât timp cât suntem pe teren. Nu e normal ca Budescu să fie supărat.

Eu nu sunt supărat că am început meciul ca rezervă. A fost decizia antrenorului. I-a ieșit și ne bucurăm pentru această victorie", a spus Florin Tănase la TV Telekom Sport.

Citește și: Tensiuni în vestiarul FCSB! Budescu iese la atac după victoria cu Craiova: ”M-am simțit nerespectat, folosit! Dică, vreau explicații!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (23)
andy_2008
andy_2008  •  10 Aprilie 2018, 18:45

Bravo Tanase,tu ai dreptate Dica e antrenor nu sarmaluta de Budi.

romeverest
romeverest  •  10 Aprilie 2018, 17:09

S-a trezit papagalul asta de Tanase care, in afara de a cadea teatral la fiecare atingere si a marca,rar, cate un gol de la 11 m, sa-l critice pe Budescu !! Pai, fara aportul esential al lui Budescu, echipa asta de *** statea in clasament unde pe langa Poli Iasi !! Asta da nesimtire !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

coriolanus
coriolanus  •  10 Aprilie 2018, 16:56
Postat de valeri_gazaev pe 10 Aprilie 2018, 16:22

Oare de ce nu ma mir ca amnezicul de tanase e liderul fecesebeului ? acest club fara palmares, fara certificat de identitate sportiva, de o calitate indoielnica precum un kitsch chinezesc, nu putea sa-si numeasca o alta portavoce. Nu conteaza ca golurile lui sarmaluta budescu le-au castigat atatea puncte, daca tanase e preferatul luminatului din pipera, atunci el e liderul. Fraier ar fi Costica sa se mai omoare cu firea pentru ce ? pentru un fake parasit de stelisti ? doar fecesebistii cu un singur neuron mai sustin jucaria lui becali :))))

Nu zici ca erai in tribuna ieri si te bucurai la golu' din penalty a lu' tanase..

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close