FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se dezice de Gabi Tamaş! PCH desfiinţează noua achiziţie a Stelei: "O curcă ţine un tricou"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 16 ianuarie 2015 10:12

Suporterii lui Dinamo au fost complet dezamăgiţi în momentul în care l-au văzut pe Gabi Tamaş că a semnat cu Steaua, rivala pe care o ironiza în trecut ori de câte ori avea ocazia. 

Fanii de la Peluza Cătălin Hâldan l-au desfiinţat şi pe el, dar şi pe Valeriu Argăseală, după apariţia pozei de prezentare a noului fundaş al Stelei.

"O imagine care face cât 1000 de cuvinte. De fapt sintetizează bine c*****l în care a ajuns fotbalul din România, începând cu curca care ţine de tricou în stânga, continuând cu emblema aia şi terminând cu argatul din dreapta. Doar suporterii atât, doar ei au mai rămas", e mesajul postat pe Facebook care însoţeşte imaginea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (113)
fangigi
fangigi  •  18 Ianuarie 2015, 20:19
Postat de zidane92 pe 16 Ianuarie 2015, 15:51

Pch cea mai buna galerie din tara? Steaua? doar samantari si pufuletari! Si avem de ce sa ne mandrim ,in Romania sunt cateva galerii importante,de talie europeana ca cele de la Timisoara,Rapid,Petrolul sau U Cluj!

si fc oaya? aaaaa, am uitat ca ei n-au galerie, au decat un patron puscarias!:))))

mefisto1
mefisto1  •  16 Ianuarie 2015, 21:41

voi cateii cu urlatul noi cu meciurile castigate impotriva voastra...tot asa sa fie campioni voi la galerie noi campioni la fotbal:)

stelistul_86
stelistul_86  •  16 Ianuarie 2015, 16:57

Cum zice si cantecul...."pch ne face mwi3".

Vezi toate comentariile (113)
Comentează