FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ultimul preț făcut de Șfaițer pentru Becali: "Dacă îl dorește cu adevărat pe Moruțan, să-l ia!"

Moruțan a făcut o partidă modestă în duelul direct cu FCSB de duminică, pierdut de FC Botoșani cu 0-3. 5 a fost nota primită de Moruțan din partea Gazetei // FOTO: Ionuț Tabultoc
Moruțan a făcut o partidă modestă în duelul direct cu FCSB de duminică, pierdut de FC Botoșani cu 0-3. 5 a fost nota primită de Moruțan din partea Gazetei // FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 18:36

Din ce în ce mai vehiculat în ultima vreme, transferul lui Moruțan la FCSB s-ar putea realiza în cea mai scurtă perioadă, anunță Cornel Șfaițer, președintele onorific al celor de la FC Botoșani. 

"E adevărat că am discutat foarte mult cu cei de la FCSB pentru transferul lui Moruţan, încă din vară. Nu vreau să ascund nimic, s-a vorbit de multe echipe, totul este adevărat, dar cel mai mult a insistat clubul FCSB.

Becali a vrut să-l ia încă din primăvara lui 2017. Atunci am vorbit pentru prima dată despre transferul lui Moruţan. S-a discutat foarte mult şi înaintea meciului direct cu FCSB. Mă bucur că avem în curte un jucător de asemenea talent. Eu mi-aş dori să rămână până în vară.

Avem discuţii cu cei de la FCSB, dar şi cu echipe din străinătate, să îl cumpere de acum, dar Moruţan să rămână până în vară. FCSB este singurul club din România care poate transfera orice jucător important din campionatul intern. Dacă-l doreşte cu adevărat pe Moruţan, îl poate lua. Le-am transmis celor de la FCSB că dorim 1.5 milioane de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer", a declarat Cornel Șfaițer, la TV Telekom Sport.

Merită Moruțan 700.000 de euro, cât plătește Becali?

DA
NU

CE OFERĂ FCSB

Patronul FCSB este decis să câștige lupta cu CFR Cluj și alte formații din străinătate și a făcut o ofertă extrem de tentantă.

  • 700.000 de euro sumă de transfer
  • 300.000 de euro dacă echipa se va califica în grupele UEFA Champions League cât timp Moruțan este sub contract
  • 200.000 de euro în funcție de performanțele la echipa națională și la club
  • 20% din profitul obținut de FCSB după o eventuală vânzare a jucătorului, procent care poate fi răscumpărat de FCSB pentru 1 milion de euro.

BOTOȘANI VREA MAI MULT

Totuși, conducerea celor de la FC Botoșani îi forțează mâna lui Becali. Moldovenii anunță că au oferte de mai multe cluburi din străinătate, printre care și Șahtior, și vor să obțină mai mulți bani.

  • 1.000.000 sumă de transfer
  • 800.000 de euro ca bonusuri unice de calificare în grupele UCL și Europa League
  • 200.000 de euro, alte bonusuri de performanță la club și națională
  • 20% din profitul obținut de FCSB după o eventuală vânzare a jucătorului

600.000 €este cota pe transfermarkt a lui Olimpiu Moruțan 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
luciann
luciann  •  14 Decembrie 2017, 20:36
Postat de onduku pe 14 Decembrie 2017, 20:31

Nedelcu e titular, ce vorbesti acolo? Morutan ar juca mult la Steaua, Pintilii si Nedelcu se mai si odihnesc. Trebuie sa scapam de Popescu si Filip, doua loaze ca mimi Stoica.

N-am inteles de ce i-au prelungit contractul lui Filip...iar Ov. Popescu are IQ mai mic si decat al lui Nita!:)))

onduku
onduku  •  14 Decembrie 2017, 20:31
Postat de Cristian Gherasim pe 14 Decembrie 2017, 20:20

E clar ca Morutan e un jucator de viitor.Nu-l vad titular la Steaua in acest campionat ,dar pe la 20- de ani sigur va fi.Sincer acu nici Coman ,Nedelcu nu sunt titulari la Steaua ,nici chiar Man nu-i titular de drept.

Nedelcu e titular, ce vorbesti acolo? Morutan ar juca mult la Steaua, Pintilii si Nedelcu se mai si odihnesc. Trebuie sa scapam de Popescu si Filip, doua loaze ca mimi Stoica.

maradona5
maradona5  •  14 Decembrie 2017, 20:29
Postat de dogred10 pe 14 Decembrie 2017, 20:17

Tipu ala vorbea de puscariasi care au la C.V chestia asta si care activeaza incontinuare , nu-mi aduc aminte ca Negoita sa fi trecut pe acolo in trecut sau acum in prezent, in viitor cine stie, iar daca va face, sper sa nu mai fie actionaru nostru cand va sosi clipa aia. La voi domina puscaria in toate functiile ( patron- Becali, director sportiv- MM Stoica- director Tehnic- Teia Sponte) cate de curand vine si Mustata de acolo inapoi in galerie sa adune galeria cea noua :))))))

Slujitorii oierului infractor sunt prea limitati sa isi dea seama de diferenta, daca le arunca stapinul niste branzoaice mucegaite sa le umple burtile ei sunt fericiti

Vezi toate comentariile (36)
Comentează