FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Se face transferul de la Steaua la Viitorul » Hagi dă lovitura!

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 14:36

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, Gică Hagi a pus ochii pe Adnan Aganovici, mijlocașul Stelei.

Croatul nu mai intră în planurile lui Reghe și nu este cu echipa în cantonamentul din Turcia, astfel că va pleca în această iarnă, având șanse foarte mari de a ajunge la Viitorul.

Gigi Becali a anunțat că va renunța la serviciile lui Aganovici și că Viitorul poate să negocieze cu mijlocașul de 29 de ani. "Băiatul e liber să se ducă la Hagi. Dacă noi am decis că nu mai intră în planurile noastre, normal că nu vreau vreun ban pe el", a declarat Becali pentru TV Digi Sport.

18 meciuriare Aganovici la Steaua, marcând două goluri:un gol în Cupa României, cu Foresta, un gol în Cupa Ligii, cu Dinamo

Hagi a avut mereu o relație foarte bună cu Adnan, iar în momentul în care a decis să semneze cu Steaua l-a consultat pe "Rege" în privința viitorului său.

Cotat la 600.000 de euro, de transfermarkt.de, a mai jucat de-a lungul carierei la NK Trogir, Medjimurje, NK Varazdin, FC Koper, NK Istra, FC Brașov, Viitorul și AEL Limassol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
119179138570811
Constantin Cojocaru  •  08 Ianuarie 2017, 23:57

Vai de capul tau Gigi, om "dus cu pluta", rad si curcile de tine, da-le drumul la toti gratis fiindca incompetentul de Reghe nu stie sa-i puna in teren pe jucatori si nu stie ce sa le ceara! Cu Reghe antrenor Steaua va termina campionatul, in cel mai bun caz pe locul 3 sau 4, indiferent ce jucatori va aduce in aceasta iarna. Am peste 50 de ani de cand sunt suporter stelist, dar joc mai haotic si fara orizont, nu-mi aduc aminte sa fi fost vreodata la Steaua.

1669595786595625
Vasile Dima  •  08 Ianuarie 2017, 16:53

Și la mine la Floresti în liga 5, sunt băieți mai buni ca ăsta!

luciann
luciann  •  08 Ianuarie 2017, 16:00

Aganovici e un jucator bun dar si-a batut Reghe joc de el! Numai portar nu l-a pus!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează