FOTBAL  »  Superliga  »  RIVALITATE

Se formează coaliția anti-Steaua: "Le va fi greu să câștige, suntem antisteliști toți!"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 20:58

Vasile Miriuță susține că este un lucru bun că în lupta la titlu sunt implicate mai multe echipe și este de părere că anumite echipe pot pune probleme serioase Stelei în lupta la titlu.

În opinia antrenorului clujenilor, CFR, Craiova, Botoșani și Viitorul sunt principalele echipa care pot pune probleme Stelei. 

"Mă bucur foarte mult că sunt mai multe echipe care emit pretenţii, că nu e Steaua singură. Craiova o face foarte bine, Dinamo sigur vine din spate, suntem noi, Botoşaniul, care are o echipă bună, Hagi. Suntem 6-7 echipe.

Eu zic ca dacă noi intrăm în play-off - Craiova, Dinamo, Botoşaniul - îi va fi foarte greu Stelei să câştige campionatul, pentru că suntem antistelişti toţi", a spus Vasile Miriuță la TV Digi Sport.

Steaua este în acest moment pe primul loc în clasament, cu un avans de trei puncte față de CS U Craiova. CFR Cluj este pe locul cinci, la egalitate de puncte cu Dinamo și FC Botoșani.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (82)
stefan..
stefan..  •  09 Noiembrie 2016, 16:35

Sperante degeaba pentru Miriuta. In play-off se va califica si Viitorul Constanta si echipa ciobanului va beneficia punctele valetului sau. Celelalte patru echipe vor avea de luptat pentru a castiga cu constantenii. Mai mult, arbitrii isi vor face “datoria” fata de echipa lui Gigi Becali. Reteta este cunoscuta. Este si un fapt pozitiv. In play-off, vom avea meciuri adevarate intre echipele care isi joaca sansa pe teren. Nu intamplator Astra, echipa de locul 10, se face mai putin de ras, in Europa, decat echipa ciobanului, echipa de locul 1. Explicatia e simpla: desi mai putin valoroasa, Astra are mai multe meciuri adevarate “in picioare”.

potera
potera  •  09 Noiembrie 2016, 15:58
Postat de tzusti_reloaded pe 09 Noiembrie 2016, 03:10

PROFUNDULE..AI NISTE TEXTE DE..TE LAS PE TINE SA LE CARCTERIZEZI..YO NU POCI..CA S GREU DE CAP..:))))))))))

Atata timp cat nici macar nu ai luat bac-ul la proba de romana scris, stai in banca ta. Ai noroc cu cel care a moderat. Mai ales ca fiecare cuvant scris nu avea nimic jignitorr. Acum cu alegerea lui Trump, poate vor vi ceva mai atenti moderatorii site-ului. Ce este curios ca de cand te-au dovedit astia ca esti valahul, bati rau apa in piua, iti e frica sa nu te prinda lumea. S-au prins toti, ai cateva ticuri verbale de care nu ai scapat, plus ca nu ai mai pus deloc mana pe carte si tot la nivel de examen de capacitate iti este nivelul. Dar de nota 5 cu indulgenta.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  09 Noiembrie 2016, 14:05
Postat de tzusti_reloaded pe 09 Noiembrie 2016, 03:10

PROFUNDULE..AI NISTE TEXTE DE..TE LAS PE TINE SA LE CARCTERIZEZI..YO NU POCI..CA S GREU DE CAP..:))))))))))

... si ne-am dat seama imediat, cum ar zice idolul unora...

Vezi toate comentariile (82)
Comentează