FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 24 SEPTEMBRIE, 20:30, GSP.RO, TELEKOM, DIGI, LOOK

Se încinge Derby de România! Dinamoviștii îi dau o replică acidă lui Duckadam: "Am văzut și anii trecuți diferența"

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2017 15:31

Dinamoviștii au început de astăzi pregătirile pentru Derby de România de duminică, iar Ionel Dănciulescu a anunțat că s-au vândut deja 3.000 de bilete din cele 8.600 alocate "câinilor" la meciul cu FCSB.

Helmuth Duckadam declarase că roș-albii nu pot pune probleme echipei sale în lupta la titlu, iar directorul sportiv al lui Dinamo a replicat astăzi: "Am văzut și anii trecuți diferența dintre cele două loturi la partidele directe! Știți că n-am mai pierdut în fața lor de mult timp. Cine investește cel mai mult nu garantează și victorii sau trofee. Vedem la meciul direct ce va fi", a declarat Dănciulescu.

"Nu are importanță însă cine o va prelua pe Dinamo. Nu cred că Dinamo este o contracandidată la titlu pentru Steaua. Cu siguranță în acest an nu se poate bate la titlu. Nu e dur, nu vreau s-o scot și din lupta pentru play-off. În lupta pentru titlu sunt doar două echipe, Steaua și CFR, cu toate că și Craiova a făcut câteva jocuri bune. Nu cred însă că poate ține același ritm"Helmuth Duckadam, președinte de imagine FCSB, la TV Digi Sport

  • FCSB - Dinamo se joacă duminică de la ora 20:30, pe Arena Națională, în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
gizeh
gizeh  •  18 Septembrie 2017, 22:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristy82
cristy82  •  18 Septembrie 2017, 21:03
Postat de calinescu_ pe 18 Septembrie 2017, 17:44

PLEACA SI TU DANCIULE .....!!!!!!! V-ATI BATUT JOC DE DINAMO TU CU CONTRA SI MUTU ....!!!!!! PLECATI CU TOTII ....!!!!!

pianistul e primul care trebuie sa plece! restul e can can.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  18 Septembrie 2017, 19:19

fecesebeu locul 2 asigurat ,restul e cancan,uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vezi toate comentariile (17)
Comentează