FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI TIMIȘOARA

S-a întors pe postul problemă » Marea surpriză a lui Contra pentru meciul cu ACS Poli

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 19:32

Cosmin Contra  a pregătit o surpriză uriașă în primul "11" pe care l-a aliniat în partida cu ACS Poli Timișoara: l-a utilizat pe Sergiu Hanca pe postul de fundaș dreapta, poziție în care a fost folosit în primele sale meciuri la Dinamo, pe vremea când echipa era condusă de Mircea Rednic. 

Acesta a dezamăgit însă în partidele în care a fost folosit fundaș dreapta, fapt pentru care jucătorul originar din Târgu Mureș era mai mult rezervă în acea perioadă. 

În sezonul trecut, la doar câteva meciuri de la venirea lui Andone, Hanca a fost reprofilat pe postul de mijlocaș dreapta, acolo unde jucătorul de 25 de ani a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, devenind cel mai bun om al echipei. Acesta a reușit 13 goluri și 12 pase de gol în toate competițiile. 

Hanca, jucător ce între timp a intrat și în circuitul echipei naționale, e nevoit să joace pe postul de fundaș dreapta din cauza absenței spaniolului Romera, în continuare suspendat. Alin Dudea, rezerva acestuia, a avut o evoluție nesatisfăcătoare în meciurile în care a fost titularizat în acest sezon, în timp ce noul transfer Nica nu se află încă la parametrii fizici scontați. 

Totuși, Hanca ar putea face schimb de posturi pe parcursul meciului cu Valentin Costache, tânărul de 19 ani fiind utilizat inclusiv în flancul drept al defensivei în cantonamentul "câinilor" din această vară. 

Ultima oară când Hanca a jucat fundaș dreapta a fost acum aproape un an, pe 24 septembrie 2016, când Dinamo pierdea pe teren propriu cu Concordia Chiajna, scor 0-1. 

Echipa de start a lui Dinamo: Penedo - Hanca, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip - Anton, Mahlangu - Costache, Nascimento, Salomao - Nemec
Rezerve: 
Brănescu, M. Oliva, I. Șerban, L. Marici, A. Dudea, Rivaldinho, Bokila

Meciul dintre Dinamo și ACS Poli poate fi urmărit AICI în format liveTEXT. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
atentu
atentu  •  12 Septembrie 2017, 08:52
Postat de Pompiliu Bota pe 11 Septembrie 2017, 21:22

Asa de tare i-a surprins Contra ca timisorenii au egalat !

Şi au mai egalat o dată până la final !

354469688318088
Dinu Ion  •  11 Septembrie 2017, 21:26

Negoiță chitrosule te uiți la meci să vezi ce jucători mai trebuia să aduci . Dar tu dai jucatori nu iei cred că nu este patron mai chitros ca tine in liga unu si chiar liga a doua !!!!!!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Septembrie 2017, 21:23

a facut posibil cel mai bun meci al lui sezonul asta Hanca.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează