FOTBAL  »  Superliga  »  STADION DINAMO

Se mai modernizează stadionul Dinamo? Mâine este termenul limită! Anunțul îngrijorător făcut de președintele FRF

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 16:19

Stadionul Dinamo ar trebui modernizat pentru EURO 2020, dar, pentru moment, situația e neclară.

Pe 20 martie, CS Dinamo și Nicolae Badea au avut o întâlnire, iar cele două părți au spus că au ajuns la un acord cu privire la stadion. Totuși, cu o zi înainte de termenul limită, președintele FRF, Răzvan Burleanu a declarat că Federația nu a primit nicio înștiințare în legătură cu situația stadionului.

"Ultimele informații sunt cele pe care le-am comunicat public data trecută. Da, data limită e 31 martie. Nu știm dacă Dinamo se va moderniza. Așteptăm să vedem ce spune Compania Națională de Investiții. Trebuie întrebat clubul Dinamo.

Până acum nu am primit nicio înștiințare de la Dinamo. Nu știm dacă s-a schimbat ceva", a spus Burleanu la TV Digi Sport.

Arena din Ștefan cel Mare este concesionată societății lui Nicolae Badea, FC Dinamo, și nu poate fi modernizată atât timp cât contractul dintre cele două părți este în vigoare.

Stadionul Dinamo face parte din cele 4 arene din București care trebuiau să fie modernizate prin programul de reabilitare în cadrul proiectului EURO 2020, alături de Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
929371553813840
Robin Gene  •  31 Martie 2017, 02:22

Mare *** Badea.Asta distruge Dinamo bucata cu bucata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Martie 2017, 23:00

Dar pană acum a trimis cineva vreo ....”înștiințare” la FRF că se opune planului Companiei Naționale de Investiții ???!!!! Deci Burleanu , NU O SCĂLDA , că am înțeles jocul vostru de glezne !!!!!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  30 Martie 2017, 19:27
Postat de gannicus2014 pe 30 Martie 2017, 17:48

contractul trebuia sa prevada clauza de nulitate in momentul in care societatea lui Badea nu administreza o echipa de fotbal ... pai Badea vrea ca toata viata lui sa faca bani de pe urma acestui contract , fara sa faca si fotbal ?

Astia suntem....ca natie.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează