FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se mută FCSB pe stadionul Cotroceni? » Propunere făcută în direct la TV: "Ar fi cel mai potrivit"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 11:08

Dumitru Dragomir a vorbit despre situația stadionului Cotroceni, aflat în proprietanea BNR, și a cerut ca statul să îl lase pe Gigi Becali să se ocupe de arena din Parcul cu Platani.

"BNR ar trebui să îi dea stadionul lui Gigi Becali. El ar fi cel mai protrivit, pentru că bagă bani și face o bijuterie de stadion. Ce face BNR-ul cu el? Stadionul acest e în stare de putrefacție. Este lăsat în paragină. Acesta este scopul lor? Să distrugă tot? Nimeni nu se interesează de starea stadionului. Ar trebui să intervină ministrul", a spus Dragomir la TV Pro X.

Arena din Cotroceni are 14.500 de locuri și a fost construită în 1995. În prezent, aici nu se mai joacă meciuri de fotbal și se află într-o stare extrem de proastă.

Citește și: Un nou stadion din București poate reintra în circuitul Ligii 1: "Asta mi-a spus Gino Iorgulescu, ca să nu mai închirieze Arena Națională"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
gicab
gicab  •  10 Octombrie 2017, 21:04

Moca sa fie

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Octombrie 2017, 15:08
Postat de catalynn pe 10 Octombrie 2017, 13:41

Dat!? Pt ce ar dori Statul Roman sa DEA ceva!? Insa da, se poate face o evaluare a terenului iar becali sau orcine dorește e binevenit sa il cumpere si sa refacă stadionul. Soluții sunt, ca de exemplu un parteriat in care statul pune la bataie terenul iar privatul banii pt stadion si apoi se imparte profitul. Totul e sa se dorească!

am mai avut parteneriatul asta intre Nastase si Badea. mai bine nu...

ray51
ray51  •  10 Octombrie 2017, 14:34

Solutii sunt. Si mai bune si mai proaste. Daca BNR-ul are deschidere spre sport si lucrul bine facut, se poate incheia un contract 'beton' (ca doar au super specialisti) cu un purtator legal de bani din Romania si astfel vor fi mai multi castigatori. Printre care si spectatorii.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează