FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Se plictisește repede! Detaliul care indică faptul că Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 08 mai 2018 13:44

Din 2014, când s-a despărțit de Dinamo Moscova, ”Bursucul” n-a stat mai mult de un an la vreo echipă. Și-n Gruia se apropie de-un sezon, iar Guizhou Hengfeng îl așteaptă cu un contract de 800.000 E plus bonusuri.

Lui Dan Petrescu nu-i mai priește în fotbalul românesc. Și, se pare, nici contractele pe mai mult de-un an nu-i fac bine. Sâmbătă seară, în finalul duelului cu U Craiova, 1-0, i s-a făcut rău.

"A trăit la intensitate maximă partida. Iar de-a lungul săptămânii a mai avut câteva probleme medicale. S-au adunat și a făcut o cădere de tensiune", a explicat directorul sportiv al ardelenilor, Bogdan Mara, absența "Bursucului" de la conferința de presă.

Cam în același timp, site-ul chinez sports.163.com anunța că ultima clasată în campionatul lor, Guizhou Hengfeng, îl așteaptă pe Petrescu să semneze un contract de 800.000 de euro pe sezon, plus bonusuri de obiectiv ce-l pot duce la peste un milion! Financiar, o ofertă irezistibilă. Iar momentul ales se încadrează perfect în tiparul care l-a caracterizat în ultimii ani.

Din 2014 încoace, antrenorul CFR-ului n-a stat nicăieri mai mult de-un sezon. Și, cu excepția lui Al Arabi, de unde a plecat după 7 luni "de comun acord", peste tot a renunțat el! Fie pentru că n-a fost plătit (Kuban), fie pentru că "simțeam nevoia de-o schimbare" (Jiangsu) sau avea o ofertă mai bună.

Ca-n vara lui 2015. Atunci a părăsit-o pe ASA Tg. Mureș după numai un meci, Supercupa României, ca să dea curs contractului de 1,2 milioane de euro pe stagiune oferit de Jiangsu Suning. Coincidență sau nu, și acum tot o grupare din China e pe punctul de a-l "smulge" din Ardeal. 

400.000 €e clauza de reziliere a contractului lui Dan Petrescu, cel care e la CFR din vara trecută și are contract până-n 2019

13 formații a pregătit Petrescu. Doar la 3 a stat mai mult de-un an: Urziceni (3), Kuban (3) și Dinamo Moscova (2)

400.000 €pe sezon e salariul "Bursucului" în Gruia. Jumătate din cât îi oferă Guizhou Hengfeng

2.500.000 €pe an a fost cel mai mare contract al tehnicianului român, încasat la Dinamo Moscova, între 2012 și 2014

3 puncte acumulate în 9 meciuri are Guizhou Hengfeng. E pe ultimul loc al clasamentului în prima ligă

"Nu cred că mai pot să continuu aici. Nu sunt respectat. Îmi mențin decizia de a pleca și dacă vom ieși campioni" Dan Petrescu, după 1-1 la Iași

"Am contract aici, rămâne de văzut ce vor decide cei din conducere. Că nu am cum să plec de capul meu, sunt nişte clauze"
Dan Petrescu, câteva zile mai târziu

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Mai 2018, 11:05
Postat de dinamo100 pe 08 Mai 2018, 17:03

Daca pleaca de la CFR , e neserios. Pacat de el...

Nu pleaca ,sunt pastile GSP.Invidia!

dinamo100
dinamo100  •  08 Mai 2018, 17:03

Daca pleaca de la CFR , e neserios. Pacat de el...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează