FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 20:45, TV DIGI, LOOK, TELEKOM, GSP.RO

Se poate mai jos de atât? Florin Bratu uimește înainte de al treilea meci la Dinamo + ce-a pățit după ce a devenit antrenorul "câinilor"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 10:29

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre meciul cu FC Botoșani, de sâmbătă, și a surprins afirmând că echipa antrenată de Costel Enache pornește cu prima șansă.

"Ne așteaptă o deplasare foarte grea și un meci dificil. Jucăm cu o echipă calificată în semifinalele Cupei României și este dificilă pe teren propriu. La acest meci, Botoșani pornește ca favorită. Am făcut un meci bun cu Gaz Metan, dar mai avem multe de arătat.  Dinamo duce lipsă de rezultate și de încredere. 

Jucătorii trebuie să se obișnuiască cu ideea că jucăm în play-out. Aici suntem, aici am ajuns. Trebuie să revină bucuria de a juca, de a se antrena. Nu e ușor pentru mine la Dinamo. Am slăbit vreo 2 kilograme. Dar îmi place.

Sunt ceva probleme cu accidentările. Nemec a început abia ieri antrenamentele cu echipa, Palici încă nu. Probabil vor fi apți în săptămânile viitoare", a spus Florin Bratu la conferința de presă.

"Raț se antrenează cu noi. Nu s-a luat nicio decizie. Vom vedea în cele două săptămâni ce se va întâmpla cu Răzvan Raț" Florin Bratu

FC Botoșani - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
vasy86le
vasy86le  •  15 Martie 2018, 20:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

832340336969683
Nello Milano  •  15 Martie 2018, 16:58

ziar DE ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2018
kwd2018  •  15 Martie 2018, 13:32
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 15 Martie 2018, 12:24

daca suprafata de joc va fi la fel ca la meciul cu poli iasi ,atunci vom avea multe necazuri .

Adevarul e ca in restul campionatului, cand terenul a fost bun, v ati descurcat perfect. Va bateti la un nou titlu, iar. Ala de campionii playoutului.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close