FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se pregătește ceva?! Imaginea postată de Dănciulescu pe Instagram: "Un trio perfect pentru Dinamo"

Niculescu, Dănciulescu și Rednic în 2006 Foto: GSP
Niculescu, Dănciulescu și Rednic în 2006 Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 17:09

Directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, 41 de ani, a postat azi o poză pe Instagram care i-a emoționat pe suporterii "câinilor".

"Amintiri cu oameni de suflet" este explicația foto pusă de Danciu-gol la o fotografie cu el, Claudiu Niculescu și Mircea Rednic.

Imaginea este recentă, dar cei au colaborat la ultimul titlu cucerit de Dinamo, în sezonul 2006-2007, când cuplul de atacanți N&D încă făcea senzație în tricou alb-roșu.

"Ce echipă aveam", "O poză de milioane!", "O poză pentru istoria clubului Dinamo", "Un trio perfect pentru Dinamo" sunt câteva dintre comentariile fanilor dinamoviști la postare.

Mircea Rednic, 56 de ani, și Claudiu Niculescu, 41 de ani, nu antrenează momentan nici o formație, după despărțirea de Mouscron, respectiv FC Voluntari.

 

Amintiri cu oameni de suflet #nd #ddb #mircearednic

A post shared by Ionel Danciulescu (@danciulescuionel) on

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
jony1973
jony1973  •  08 Mai 2018, 07:26

Asa cum in trecut am insistat sa fie adus Rednic la Dinamo, asa spun si acum ca trebuie pastrat Bratu. Dinamo are antrenor bun, de viitor. Cu 4-5 jucatori de valoare si in special in aparare, se bate sigur la titlu din sezonul urmator.

vicol_vali
vicol_vali  •  08 Mai 2018, 03:52

Vrem să vedem dinamoviști pe teren, pe orice teren. Și Dinamo să ia titlul. Băgați niște șprițuri când vrei voi. Vă Vrem campioni.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  08 Mai 2018, 00:20

c dracu sa se pregateasca ? danciu ar trebui sa nu isi mai afiseze zambetul d *** si sa realizeze ca dinamo are nevoie k d aer d un fundas central dreapta cu experienta p care dinamo sa se bazeze cu adevarat gen a.marc sau l.possignolo , jucatori care d fapt sant exact p gustul lui dinamo .......final d contract !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează