FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Se pregătește o debarcare-supriză de la FCSB? » Becali, dezamăgit de un jucător transferat vara trecută

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 16:16

După ce s-a despărțit de Tamaș, iar Muniru este și el pe lista de jucători care vor pleca în această vară, încă un jucător poate părăsi FCSB.

De Amorim ar fi următorul fotbalist de care se vor despărți roș-albaștrii, deoarece evoluțiile sale nu s-ar fi ridicat la înălțimea pretențiilor lui Gigi Becali, informează TV Sport ro.

Mijlocașul stânga de 25 de ani a provocat penalty-ul din prelungirile meciului cu Dinamo, pierdut de FCSB cu 1-2, în partida care s-a dovedit a fi decisivă în lupta la titlu dintre roș-albaștri și Viitorul.

Dică a anunțat deja că se va baza pe un sistem 3-4-1-2, în care locul lui De Amorim ar putea fi luat de Junior Morais, un fotbalist care face faza defensivă și care se pretează mai bine într-un astfel de sistem. 

Cum s-ar prezenta echipa în 3-4-1-2, cu achizițiile programate:
Niță - Bălașa, Larie, Momcilovici - Jakolis, Ov. Popescu, Teixeira, Junior Morais - Budescu - Gnohere, Alibec

700.000 €a plătit Becali pentru transferul lui De Amorim, care a înscris de 3 ori și a dat 8 pase decisive în acest sezon 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
ando89
ando89  •  23 Mai 2017, 20:10
Postat de bigdeal pe 23 Mai 2017, 20:01

Cucoana, ai vrut sa pari inteligenta, apreciez intentia, chiar daca rezultatul nu e cel dorit!

Este ușor să lipești etichete când nimic nu ai a spune. Gestul contează:))

bigdeal
bigdeal  •  23 Mai 2017, 20:01
Postat de ando89 pe 23 Mai 2017, 19:39

Bine spunea cineva, vor inventa sistemul de joc 2-1-2-2-1-2, dacă va avea succes o să fie meritul lui jiji, dacă nu, du-te dică, du-te:))

Cucoana, ai vrut sa pari inteligenta, apreciez intentia, chiar daca rezultatul nu e cel dorit!

whiteredarad
whiteredarad  •  23 Mai 2017, 19:54

Poate ca in Romania, jucand si acasa, sistemul aratat de voi va merge-desi am indoieli, in Europa ,cu cei 3 din fata , care nu fac , mai deloc faza defensiva nu se poate. mai ales pentru ca de la Teixeira si Morais e greu sa te astepti sa poata acoperi mijlocul, nici ei nu sint tineri. Poate un 4-4 2 , mai clasic s-ar potrivi, dar nu au fundas dreapta, aici e o gaura veche ,la Steaua. In Europa se joaca foarte fizic, cu sarcini duble, clare, aceasta formula nu le poate satisface, deci nu vor avea rezultate.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează