FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Se pregătește o nouă putere? Clauză specială trecută în contract de un antrenor din play-out » Vrea titlul sezonul următor!

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2018 21:20

Ionuț Badea (42 de ani) este noul antrenor al Concordiei. Fostul secund al naționalei a cerut Chiajnei primă specială pentru câștigarea campionatului de la anul.

Rezultatele foarte slabe din play-out ale Concordiei Chiajna i-au făcut pe conducătorii ilfovenilor să-și schimbe marți antrenorul. Așa cum GSP.ro a anunțat ieri în exclusivitate, Ion Moldovan a cedat banca tehnică în favoarea lui Ionuț Badea, 42 de ani. Totuși, Moldovan nu va părăsi clubul, urmând să fie director tehnic.

Fostul secund al lui Christoph Daum, dar și al lui Anghel Iordănescu la echipa națională, a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon plus încă doi ani.

Obiectivul imediat al lui Ionuț Badea este evitarea retrogradării, dar tehnicianul le-a transmis conducătorilor ilfoveni că vrea să termine pe locul 9, adică pe 3 în play-out, poziție ocupată în acest moment de FC Voluntari.

Interesant este că deși Chiajna are acum emoții serioase în ceea ce privește evitarea retrogradării, Ionuț Badea i-ar fi cerut președintelui clubului, Cristian Tănase, să-i treacă în contract o primă specială pentru sezonul următor în cazul în care Concordia va câștiga campionatul!

6cluburi a antrenat Badea în carieră: FC Argeș, Inter Curtea de Argeș, Pandurii, U Cluj, FC Brașov și Oțelul

"Vreau să mulţumesc clubului pentru încredere şi sper ca împreună să avem rezultate bune. Unele pe care Concordia chiar le merită"Ionuț Badea, antrenor Chiajna

Se egalează sezonul trecut?

Prin demiterea lui Ion Moldovan de la Chiajna s-a ajuns la 13 schimbări de antrenori în acest sezon. Anul trecut, au fost 15 tehnicieni care au părăsit băncile tehnice ale echipelor din Liga 1. Recordul de demiteri din prima ligă românească a fost stabilit însă în sezonul 2014/2015, când s-au perindat nu mai puțin de 38 de antrenori.

În acest moment, Concordia a ajuns la al patrulea antrenor din acest sezon competițional. Dan Alexa a fost demis după prima etapă, iar succesorul său, Vasile Miriuță, și-a reziliat înțelegerea cu ilfovenii în etapa a 10-a, când echipa a fost preluată de Moldovan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
sorinvision
sorinvision  •  25 Aprilie 2018, 18:26

Pe Anfield Road semificala Champions League FC Liverpool - Concordia Chiajna...dupa care suna ceasul si ne trezim. :)

risc_mix
risc_mix  •  25 Aprilie 2018, 12:48

Vezi dacă ai stat pe lângă Daum? Te-a învățat la prostii și acum ai halucinații. Cum să câștige mă, Chiajna un campionat? Chiar așa de jos a m ajuns?

para.para
para.para  •  25 Aprilie 2018, 11:42

In primul rand daca ei vorbesc de castigarea campionatului de la anu', inseamna ca au informatii sigure ca nu retrogradeaza anul acesta, ceea ce este foarte grav. In al doile rand, daca si Chiajna o sa castige campionatul in romanika, va meritati soarta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează