FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Se pregătește un schimb de antrenori la CS U Craiova » Cristiano Bergodi în locul lui Sorin Cârțu!

Bergodi a mai lucrat în L1 la FC Național, CFR, Steaua și Poli Iași
Bergodi a mai lucrat în L1 la FC Național, CFR, Steaua și Poli Iași

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2015 00:00

CraiOlguța vrea să-l demită pe Sorinaccio, în ciuda parcursului bun pe care l-a avut antrenorul. Oltenii l-au contactat pe Șumudică, el a refuzat și s-au reorientat către tehnicianul care a retrogradat cu Rapid.

Doar patru înfrîngeri în 28 de etape și o ascensiune formidabilă, din zona retrogradării pînă aproape de podium. Bilanțul lui Sorin Cârțu la CS U sună bine, însă nu și pentru șefii noii de la club.

Ei vor să schimbe antrenorul! Surse din club descriu strategia pe care o încearcă oltenii. Primul contactat pentru a prelua postul pe care îl ocupă acum Cârțu și Săndoi a fost Marius Șumudică. "Vino și facem tot posibilul să ți-l aducem pe Boldrin, de la Chiajna!", i s-a transmis lui Șumi.

Tehnicianul Astrei a declinat propunerea. Surprinzător, fiindcă Șumudică nu e convins să continue la Giurgiu, din cauza problemelor economice ale actualei vicecampioane.

Cristiano e disponibil

CS U și-a schimbat ținta ca urmare a discuției cu Marius. Acum negociază cu Cristiano Bergodi. Italianul nu a izbutit minunea în Giulești, nu a salvat Rapidul de la retrogradare și nu e dispus să continue în Grant pentru partide cu Bucovina Pojorîta sau cu Știința Miroslava, posibile adversare din sezonul următor în eșalonul secund.

Șefii Științei cred că Bergodi ar fi mai potrivit să conducă echipa către nivelul următor, după o primă stagiune în Liga 1 încheiată decent. Nou-promovată, trupa din Bănie e a 6-a cu o etapă înaintea finalului și ar fi participat în Europa League dacă ar fi avut măcar 3 ani de existență, criteriul impus de regulamentul UEFA.

13 victoriiare CSU în acest sezon, toate bifate cu cuplul Cârțu-Săndoi pe banca tehnică. Predecesorul lor, Ionel Gane, cîștigase două puncte în șase etape și a plecat după 0-5 la Astra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
eugen76_pan
eugen76_pan  •  24 August 2015, 21:53

il asteptam!un antrenor foarte bun care stie cum sa construiasca o echipa

leul.albastru
leul.albastru  •  28 Mai 2015, 16:42

gsp=ZERO clonat ! "stirea" a fost deja dezmintita de UNIVERSITATEA CRAIOVA !

gogu2005
gogu2005  •  28 Mai 2015, 14:37

gsp soarbe din ciorba mititelului

Vezi toate comentariile (17)
Comentează