FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se redeschide cazul degeaba! Steaua nu riscă nimic pe plan intern » Poziţia LPF: "Ne place, nu ne place, asta e!"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 06 iunie 2013 16:22

LPF, prin vocea secretarului general Valentin Alexandru a anunţat că Steaua ar putea primi depunctare în urma condamnării lui Gigi Becali în Dosarul Valiza, care va fi redeschis.

Dar avocatul Ligii, Cătălin Ciubotă, susţine că decizia Curţii de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) din 2008 nu poate fi schimbată în prezent.

"În momentul în care a venit rechizitoriul s-a făcut o sesizare care a rămas pe rol. Comisiile Ligii au două variante în momentul de faţă. Fie consideră acea sesizare inadmisibilă, fie aleg o revizuire. Dar revizuirea este imposibilă din punct de vedere juridic. Conform Regulamentului Disciplinar, ea poate fi aleasă doar dacă ar duce la o decizie mai favorabilă părţii implicate, în speţă clubul Steaua. Plus că este prescrisă de termen. Trebuia făcută atunci...

Ne place, nu ne place, avem deja o decizie definitivă în acest caz, luată de CAF. Asta e, nu poţi să faci o judecată de două ori pe acelaşi caz", a declarat Ciubotă pentru ziare.com

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (99)
mihaienache
mihaienache  •  07 Iunie 2013, 11:03

fara steaua militica nu mai vinde la bani multi drepturile de tv si atuci de unde isi mai iau toate capusele salariile alea fabuloase?.....zici romanika si:EMIGREZI !!

hanibal
hanibal  •  07 Iunie 2013, 07:12

Specific Romaniei: lasa ba ca merge si asa, prostii nu-si dau seama ce facem noi.

buerebuistas
buerebuistas  •  06 Iunie 2013, 22:04

Daca tot vor sa dovedeasca ca nu mai sunt sub talpa "Chiorului" si vor sa fie politically correct , atunci DNA-ul sa dea un "sarci pe Goagal" cu unu' din Cluj pe nume Iuliu Muresan ce spune pe cale orala ca: "am stimulat alte echipe impotriva Jiului , ca altceva nu am facut" , dar nu vom vedea asa ceva ca Ochiul Chiorului vegheaza asupra lor si DNA Cluj cu ajutorul Lulutei Kovesi ii spala mai ceva ca "Vanish pentru rufe albe"

Vezi toate comentariile (99)
Comentează