FOTBAL  »  Superliga  »  ADUNAREA GENERALĂ

Se renunţă la sistemul cu 14 echipe? ”Toată atenţia va fi pe play-off, echipele din play-out se vor zbate în anonimat”

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 10:49

Ioan Horoba, directorul general al celor de la Gaz Metan Mediaş, crede că Adunarea Generală ar trebui să anuleze astăzi decizia de a restrînge Liga 1 la 14 echipe.
"Eu n-am fost de acord cu actualul sistem cu play-off şi play-out. Nu s-a dat roade în ţările în care s-a implementat. Eu m-am opus cînd s-a ales acest sistem. Am fost doar 4 care ne-am opus. Soluţia cu 16 echipe ar fi cea mai potrivită.

Ar fi loc şi pentru Cupa României şi Cupa Ligii, plus date pentru echipa naţională. Eu zic că o să fie o separare de putere. Toată atenţia va fi pe play-off, unde echipele se vor bate pentru cupele europene, în timp ce play-off-ul se va zbate în anonimat”, a spus Ioan Horoba la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
ipsilante
ipsilante  •  28 Ianuarie 2015, 08:13

"Conducatori" ca mafiotul Jean Padureanu sau discipolul lui, escrocul Ioan Horoba, au obtinut decenii la rand "rezultate" nu prin cultivarea VALORII unei echipe ci prin MANIPULARI, BLATURI ORDINARE, GAINARII, HOTII! Acum, acest GUNOI vine sa-si dea el cu parerea, cu vocea lui mieropasa, de borfas cu calificare la locul de "munca"! Liga I TREBUIE RESTRUCTURATA tocmai pentru ca astfel de specimene de mafioti si obiectul "muncii" lor: blaturile, manipularile, hotiile, sa DISPARA definitiv din peisaj. VREM LIGA I, COMPACTA, POTENTA, SERIOASA! In vocea mafiotului Horoba, se citeste disperarea CONDUCATORILOR MAFIOTI care vor disparea prin restructurarea Lig

ipsilante
ipsilante  •  28 Ianuarie 2015, 07:51

Ioan Horoba sa taca! Conducatorii echipelor din zona retrogradarii nu au voie sa-si dea cu parerea. Logic ca vor sustine sa nu retrogradeze, eventual, nimeni! Au voie sa vorbeasca doar conducatorii echipelor "linistite", care-si pot da cu parerea la rece, logic si echidistant, fara a avea sabia deasupra capului. In plus, MAFIOTI precum Horoba, discipolul altui escroc consacrat in decenii de hotii, manipulari si cumparari de meciuri,"tata Jean", acum in parnaie, ar trebui sa le fie rusine si sa se ascunda. Dar, borfasul tot borfas! Horoba e cel mai vocal cand e vorba de... liber la gainarii. La ZDUP cu mafiotii din fotbal! VREM LIGA MICA si SERIOASA!

ortega
ortega  •  27 Ianuarie 2015, 20:56

Horobo , n-ai avea aer , ești prea obișnuit cu blaturile mentorului tău , Blatula , pe care l-ai făcut , în nemărginita-ți nesimțire , pork bătrân , să mai te schimbe un sistem mai sănătos . Să-ți cânte popa la căpătâi mai repede decât porkukui bătrân , ynfecție spurkată ...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează