FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 0-1

Se rupe lanțul de iubire? Negoiță este nemulțumit de rezultatele lui Andone: "Nu vi se pare stupid?"

Foto: Octavian Cocoloș, fcdinamo.ro
Foto: Octavian Cocoloș, fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 09:51

Dinamo a pierdut surpinzător cu Chiajna, 0-1, și a ajuns la două meciuri consecutive în care nu a câștigat, după ce etapa trecută a remizat cu Viitorul, 1-1.

După meci, Ionuț Negoiță a vorbit despre situația echipei și a declarat că nu înțelege de ce echipa alb-roșie are rezultate slabe, deși, în opinia lui, lotul lui Andone este mai bun decât lotul pe care l-a avut Mircea Rednic.

"Lotul actual e peste cel de anul trecut. Cu excepția lui Mevlja, care a vrut să plece, am păstrat cei mai buni jucători. Nu vi se pare stupid că pierdem puncte cu cele mai proaste echipe? Cu echipele bune știm să jucăm fotbal. Nu se poate să fim noi bătaia de joc a unor echipe care nu au valoare", a spus Ionuț Negoiță la Digi Sport.

Echipa lui Dinamo în meciul cu Chiajna: Brănescu - Hanca, M.Popescu, Marici, St. Filip - Nistor, Busuladzici, Palici - Rotariu, Nemec, V. Lazăr

Ultima echipă folosită de Rednic: Cerniauskas – Hanca, Puljici, Mevlja, St. Filip – P. Anton – D. Rotariu, Bicfalvi, Palici, Kortzorg – Gnohere

 

Care lot al lui Dinamo vi se pare mai bun?

Lotul din sezonul actual
Lotul din sezonul trecut

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
222861004751392
Nacaru Muresan  •  01 Octombrie 2016, 09:32
Postat de valentinn10 pe 30 Septembrie 2016, 17:51

Va trebuie 15 jucatori si 3 antrenori sa fiti la genunchiul MARII ECHIPE , STEAUA si nici atunci, hai dinamuuu ...la vale , vreti sa va dau un pont ...gratis ,maine, Botosani-dinamo cu d mic 4-0...cateilooor .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  30 Septembrie 2016, 17:51

Va trebuie 15 jucatori si 3 antrenori sa fiti la genunchiul MARII ECHIPE , STEAUA si nici atunci, hai dinamuuu ...la vale , vreti sa va dau un pont ...gratis ,maine, Botosani-dinamo cu d mic 4-0...cateilooor .

magic4ever
magic4ever  •  30 Septembrie 2016, 12:34

Negoita aberezi...cum sa fie lotul actual peste cel de anul trecut? Ai pierdut jucatori foarte buni precum Cerniauskas care este cu 3 clase peste Branescu, Mevjia si Pujic care erau stalpii apararii si ce crezi, fundasii centrali sunt foarte importanti intr-o echipa si asa se incepe constructia echipei, nu cu Nedelcearu si Popescu care sunt total paraleli...Sa nu uitam si de Fai pe care l-ai cedat pe maruntis si s-a rupt ceva in jocul echipei de cand a plecat, juca excelent si pe stanga si pe dreapta si participa foarte mult si la faza ofensiva...Vojnovic care era cu 5 clase peste Nistor...Anton care era capitanul echipei si un lider in vestiar....Essombe care ii facea concurenta lui Gnohere si a jucat bine pana la play-off si omul nr 1 al echipei MIRCEA REDNIC, CARE A CONSTRUIT O ECHIPA COMPETITIVA CU JUCATORI ADUSI DE EL GRATIS ... CU REDNIC ANTRENOR DINAMO JUCA MULT MAI BINE SI AVEAU ALTA ATITUDINE PE TEREN...ESTE O FOARTE MARE DIFERENTA FATA DE JUCATORII SI ANTRENORUL DE ANUL TRECUT...PLEACA NEGOITA, PLEACA ANDONE!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează