FOTBAL  »  Superliga  »  ROAF

Se schimbă regulamentul! Decizia luată de FRF după scandalul dintre Viitorul și FCSB: "Toate astea vor fi eliminate în maximum o lună"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 10:51

Directorul de Dezvoltare în cadrul FRF, Marcel Pușcaș, a vorbit despre ROAF-ul în vigoare, care va fi schimbat în maximum o lună. Problemele legate de situația titlului dintre Viitorul și FCSB au atras atenția asupra unor lacune din regulament. 

”În maximum o lună se va schimba ROAF-ul, se lucrează, sunt și eu în această echipă. Au fost multe propuneri venite din partea membrilor Federației, a fost problema și cu sinteza.

Pentru că ROAF-ul ăsta nu se ocupă doar de Liga 1. Mai avem fotbal feminin, juniori, futsal. Spre exemplu, am observat că la un paragraf, dimensiunea terenului de joc, nu sunt reguli clare, nu se spun dimensiunile la futsal sau la juniori. De aici putem dezvolta. Dar toate astea vor fi eliminate în maximum o lună.

Va fi și un paragraf explicit pentru play-off, nu poți să nu ții cont de toate observațiile. Problema e cine sintetizează, dar avem un departament juridic care se ocupă cu asta”, a spus Pușcaș, la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mioriticul
mioriticul  •  30 Mai 2017, 16:17
Postat de Zsolt Vetesi pe 30 Mai 2017, 14:53

De ce se schimba regulamentul daca este asa de clar cum declara cei de la LPF si clubul Viitorul?!Daca e clar si bine inteles nu trebuie schimbat.Vad ca totusi clubul Steaua are dreptate.

Se schimba ca sa-l inteleaga si cei cu 4 clase. Insa poate ca ai dreptate si va iesi FCSB (nu Steaua) campioana. Daca nu-l prinde DNAul pe Jiji cu valiza la predare.

1472524846126248
Zsolt Vetesi  •  30 Mai 2017, 14:53

De ce se schimba regulamentul daca este asa de clar cum declara cei de la LPF si clubul Viitorul?!Daca e clar si bine inteles nu trebuie schimbat.Vad ca totusi clubul Steaua are dreptate.

138672209828437
Gelu Oanca  •  30 Mai 2017, 13:49

Faceti un regulament, in care sa iasa echipa ciobanului campioana an de an.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close