FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Se scufundă Petrolul? » Există riscul ca echipa să nu mai poată juca pe "Ilie Oană"! Se cere intrarea clubului în insolvenţă

Articol de GSP - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 16:32

Problemele de la Petrolul par să ia tot mai mare amploare. După ce patronul Dan Capră a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri, echipa a mai primit o lovitură. 

Observatorulph.ro anunţă că echipa are mari şanse să nu mai poată juca meciurile de pe teren propriu pe "Ilie Oană" dacă nu vor fi plătite datoriile aferente chiriei stadionului.

Mai mult, Serviciul de gospodărie urbană (SGU) vrea să ceară intrarea în insolvenţă a societăţii care administrează clubul.  Sursa citată susţine că Petrolul a fost păsuit iniţial pînă la 31 octombrie, dar SGU Ploieşti a respins propunerea unei re-eşalonări a datoriilor.

Mai exact, clubul nu a mai plătit chiria şi utilităţile aferente folosirii stadionului, datoria depăşind în prezent 1 milion de lei.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (147)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Noiembrie 2014, 23:33
Postat de miki23 pe 26 Noiembrie 2014, 10:38

OAE CAND NOI EXISTAM CIUMA BOLSEVICA A CARUI MOSTENITOR E MIKI MAUS PONTA NICI NU VA INFINTASE ASA CA DOCUMENTEAZATE INAINTE SA MANANCI RAHAT.

lasa aroganta. in 2 ani jucati iar la matineu. si voi, si alte cluburi, functionati pe banii publici, de ani de zile. asta e corect ? rusine ! mai aveti si tupeu !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Noiembrie 2014, 23:32
Postat de i_love_dna pe 26 Noiembrie 2014, 08:48

alt patron de carton pe bani publici . . Forzza DNA !!!!

agree.

miki23
miki23  •  26 Noiembrie 2014, 10:38
Postat de khal_37 pe 26 Noiembrie 2014, 01:19

Club istoric? Tu esti rau dus cu pluta bre...daca asta e club istoric, UTA ce este? Acest club este doar o noua capusa a sistemului ciumei rosii bolsevice, o noua metoda de a fura bani de la stat. Am mai spus-o in nenumarate randuri. Acest club, impreuna cu dinamo, rapid, astra, ce fu ra si craiova se vor desfiiinta definitiv in curand.

OAE CAND NOI EXISTAM CIUMA BOLSEVICA A CARUI MOSTENITOR E MIKI MAUS PONTA NICI NU VA INFINTASE ASA CA DOCUMENTEAZATE INAINTE SA MANANCI RAHAT.

Vezi toate comentariile (147)
Comentează