FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FCSB, 14 MAI, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Se umple "Oblemenco" pentru meciul cu FCSB? U Craiova a anunțat prețurile pentru duelul de foc cu echipa roș-albastră

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 10:03

U Craiova și FCSB joacă luni, 14 mai, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Conducerea Craiovei speră ca și de această dată stadionul "Ion Oblemenco" să fie plin și a pus în vânzare biletele pentru primul duel cu FCSB de pe noua arenă.

Prețurile tichetelor sunt cuprinse între 15 lei, la pleuze, 30 de lei la tribuna II, 40 de lei la tribuna I și 100 de lei la VIP.

Biletele pot fi cumpărate online, de la magazinul mobil situat în Piața "Mihai Viteazul" și de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă din Craiova.

30.983este capacitatea stadionului "Ion Oblemenco"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
dansy
dansy  •  02 Mai 2018, 09:08
Postat de corsair83 pe 01 Mai 2018, 13:33

Va treziti si voi odata la realitate sau va place in continuare sa va amagiti singuri? Cate sezoane mai merge vrajeala "cu FCSB nu am prins o zi buna " in schimb la cateva zile distanta parca merge sau a mers jocul in meciurile cu Dinamo sau CFR. Deja e penibil m-am si plictisit sa ma uit pe statistica meciurilor directe FCSB-CSU ca ma apuca rasul - mai pe scurt ca sa inteleaga toata Oltenia, CSU este echipa cu care FCSB castiga cel mai usor fara prea mari emotii si cu minim un gol avans inca de la pauza. ( ca sa nu-i uit pe langa CSU vine tare din urma si Botosani, si ei *** pe teren cu Dinamo si CFR iar cu FCSB uita sa joace fotbal)

Da,este adevarat,dar de cate ori am pierdut datorita aranjamentelor cu arbitrii?Si in ultimul meci cand am jucat prost ei tot au primit ff usor un penalty ca sa fie siguri.Asa ca inainte de a comenta aici revedeti arbitrajele din ultimele sezoane si apoi discutam.

dansy
dansy  •  02 Mai 2018, 09:04

Zau? Oblemenco nu are numai 25600 de locuri cum scriati acum ceva timp??

firaldo
firaldo  •  02 Mai 2018, 08:21
Postat de ertyuiop pe 01 Mai 2018, 10:43

Vor mentiona ca audienta a fost de 31.000 de spectatori si vor privi la alte meciuri inspaimantati ca acest record din prima liga sa nu cada! Oltenii nu se dezmint! :)))))

Doar Dumnezeu stie ce ai vrut sa spui.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close